Tuotetietovastaava K-ryhmään

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 4.1.2019
Haku päättyy 26.1.2019
TUOTETIETOVASTAAVA

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa tuotetietovastaavaa vastaamaan Rakentamisen ja Talotekniikan kaupan Tavarakaupan tuotetietojen aktiivisesta rikastamisesta, laadun valvonnasta sekä tekstituotannosta suomen kielellä. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Kyseessä on 12 kk määräaikaisuus liittyen tuotetietoprojektiin.

Odotamme sinulta:
- Kokemusta ja laajaa ymmärrystä tuotetietojen merkityksestä nyt ja tulevaisuudessa sähköisissä kanavissa
- Monipuolisia Excel-taitoja
- Sujuvaa englannin kielen taitoa
- PIM järjestelmien käyttökokemus, ETIM tuntemus sekä SEO osaaminen katsotaan tehtävässä eduksi
- Luonteeltasi olet visionääri, tuot näkemyksiäsi ja kokemuksesi esille rohkeasti

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen
- Ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- Hyvät henkilökuntaedut
- Mukavan työyhteisön

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Virve Aaltonen, virve.aaltonen@onninen.com

Lähetä hakemuksesi 26.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.


-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös