Huoltoneuvoja K Auto Oy, Espoo

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 20.2.2019
Haku päättyy 29.3.2019
HUOLTONEUVOJA KUORMA-AUTOKORJAAMOLLE MAN CENTER ESPOOSEEN

Haemme kuorma-autokorjaamollemme MAN Center Espooseen huoltoneuvojaa, joka tuntee raskaankaluston korjaustoiminnan omakseen.

Haluamme palvella MAN-asiakkaita huolto- ja korjauspalvelussamme alan raikkaimmalla asiakaskokemuksella asiakaslähtöisesti, joustavasti ja ammattitaitoisesti. Tässä huoltoneuvojamme ovat eturintamassa. Olet asiakaspalvelun sekä raskaankaluston huolto- ja korjaustoiminnan ammattilainen, ja omaat autotekniikan tuntemusta. Haluat myös olla autoalan eturintamassa kehittämässä palvelujamme. Nykyaikaisten tietojärjestelmien mm, Automasterin käyttö on sinulle tuttua ja omaksut uusia asioita nopeasti. Etsimämme henkilö omaa jo kokemusta kuorma-autojen korjaustoiminnasta.

Odotamme sinulta:
- Kokemusta esimiestyöstä korjaamossa
- Asiakaspalveluasennetta ja positiivista mieltä
- Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
- Kiinnostusta alaan
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Kuorma-autojen sähkö, pneumatiikka ja hydrauliikka kaavioiden lukemisen ymmärrys

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Tommi Rundgren p.050 438 9421.

Lähetä hakemuksesi 29.3.2019 mennessä ohessa olevan linkin kautta.

-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐ ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa. Maahantuonnin lisäksi K‐Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä

www.k‐auto.fi
Tulosta
Takaisin ylös