Myyntiavustaja Porsche Center Helsinki

Suomi: Helsinki, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 3.1.2019
Haku päättyy 8.2.2019
MYYNTIAVUSTAJA PORSCHE CENTER HELSINKIIN

Oletko aidosti innostunut asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme innostunutta myyntiavustajaa huolehtimaan siitä, että Porsche Center Helsinki ylittää asiakkaidemme odotukset. Haluat toimia osana Porsche Center Helsingin tiimiä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun tärkeyden. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan useaa tilannetta pitkäjänteisesti ja samanaikaisesti. Olet joukkuepelaaja ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös paineenalaisena.

Työtehtäviisi kuuluu uusien ja käytettyjen autojen kauppaa tukevat toimet, kuten myynti-ilmoitusten luonti, myyntimateriaalien ylläpito, vaihtoautojen myyntiin saattamiseen liittyvän prosessin tukeminen, ja asiakaspalvelu niin puhelimitse, kuin kasvotusten. Lisäksi pääset auttamaan erilaisten asiakastapahtumien järjestelyissä.

Edellytämme sinulta:
- kaupallisen alan koulutusta
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- tarkkuutta ja täsmällisyyttä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa
- B-ajokorttia
- Microsoft Office –ohjelmien hallintaa
- ruotsin kielen taito, aiempi kokemus autoalasta ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi

Pääset osaltasi luomaan Porschen standardien mukaista asiakaskokemusta ja parantamaan entisestään Porsche Centereiden automyynnin palvelutasoa. Lisäksi pääset Porsche Center Helsingin omistautuneeseen ja innovatiiviseen työyhteisöön sekä K-ryhmän isoon ja kannustavaan perheeseen.

Tarjoamme sinulle:
- huipputason työvälineet
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- K-ryhmän henkilökuntaedut
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 8.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jan Matzke, puh. 050 576 2336.

-----------

Palveleva Porsche Center

Porsche Finland (Oy AutoCarrera Ab) on perustettu vuonna 1986, ja toiminut vuodesta 1998 lähtien Suomen virallisena Porsche-maahantuojana, markkinoijana ja uusien Porsche-merkkisten henkilöautojen jälleenmyyjänä. Ensimmäinen, Helsingissä sijaitseva Porsche Center -liikkeemme on saanut vuosien saatossa rinnalleen kaksi uutta toimipistettä: vuonna 2009 Tampereella vietettiin uuden Porsche Centerin avajaisia, ja sille teki seuraa vuonna 2013 Turkuun avattu toimipisteemme. Loppuvuodesta 2016 Oy AutoCarrera Ab on ollut osa K-ryhmää.

Kaikki Porsche Centerit ovat täyden palvelun autoliikkeitä, jotka palvelevat ammattitaidolla niin uusien Porsche-mallien kuin vaihtoautojenkin, huollon sekä tarvike- ja oheismyynnin osalta. Suomen kolme Porsche Center -liikettämme työllistävät 36 autoalan osaajaa.

Omaa tarinaansa edustamamme merkin kiinnostavuudesta kertoo se, että vuodesta 1998 Suomeen rekisteröityjen Porschejen määrä on tuplaantunut, ja viime vuonna Suomessa rekisteröitiin enemmän Porscheja kuin koskaan aiemmin.
Tulosta
Takaisin ylös