Tietomalliasiantuntija K-ryhmään

Suomi, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 8.3.2019
Haku päättyy 29.3.2019
K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Helsinkiin Revit-osaajaa, edistämään ja kehittämään suunnitteluyksikön tietomalli- ja suunnittelukäytäntöjä. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastaat Revit-suunnitteluohjelman ja BIM-tietomallien tehokkaasta käytöstä, sekä toimit käyttäjien tietomallintamisen tukena. Osallistut toimivan tietomallinnusympäristön kehittämiseen ja ylläpitoon vastaten myös ohjelmistopäivitysten käyttöönotoista. Toimipisteesi sijaitsee aluksi Helsingin Ruskeasuolla, kunnes kesällä muutamme K-ryhmän uudelle kampukselle Kalasatamaan.

Odotamme sinulta:
Soveltuvaa suunnittelu- tai rakennusalan koulutusta ja hyvää Revit-mallinnusosaamista. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Kykenet pitkäjänteiseen kehitystyöhön ja olet innokas kokeilemaan uusia tietomallintamisen ohjelmistoja.

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen työn tietomallien parissa sekä mahdollisuuden uudistaa ja kehittää suunnitteluyksikön tietomallintamisen käytäntöjä. K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnitteluyksikön päällikkö Karoliina Ström-Ukkonen, puh. 0505409682. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös