Vastuumyyjä (37,5 h/vko) K-Market Marskiin Porvooseen

Suomi: Porvoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.7.2018
Haku päättyy 5.8.2018
HEVI- JA LEIPÄOSASTON VASTUUMYYJÄ (37,5H/VKO)

Haemme K-Market Marskiin Porvooseen innokasta, kehittymishaluista ja osaavaa vastuumyyjää Hedelmä- ja vihannesosastolle sekä leipäosastolle. Työtehtäviisi kuuluu mm. kuormanpurku, tilausten- ja ennakoiden tekeminen ja päivittäinen työskentely myös muilla kaupan osastoilla, kuten teollisessa ja kassalla. Hallitset näyttävät esillepanot, osaston sesongit, hinnoittelun ja hävikin hallinnan.

Työ on ensisijaisesti K-Market Marskissa mutta toisinaan vuoroja voi olla myös K-Market Linnankoskenkadulla tai Aleksanterinkadulla. Työ edellyttää ehdottomasti aiempaa kokemusta ruokakaupan vastuutehtävistä. Aiempi kokemus Keskon taustajärjestelmistä sekä hevi-, leipä- ja kassaosastolla työskentelystä katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan suomenkielen lisäksi ruotsinkielen osaamista.

Työ sisältää pääosin aamu- ja päivävuoroja, mutta hakijan on oltava valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina. Työ on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko). Palkkaus kaupan alan TES + vastuulisä 5 % ja kielilisä 5 % tai sopimuspalkka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

K-Market Marski on kokoaan suurempi ruokakauppa. Marskin vahvuuksia ovat helppo ja nopea asiointi, aina tuore salaattibaari ja Porvoon paras asiakaspalvelu. K-Market Marskissa, Linnankoskenkadulla ja Aleksanterinkadulla on reilu 20 iloista työkaveria aina opiskelijoista alan konkareihin.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen max.sundberg@k-market.com 5.8.2018 mennessä. Lisätietoja paikasta antaa Max Sundberg puh. 0400 363 026 (klo 8-18). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Muista mainita hakemuksessasi, että haet vastuumyyjän paikkaa. Otamme yhteyttä vain niihin hakijoihin, jotka täyttävät hakuehdot ja kutsumme haastatteluun.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Tulosta
Takaisin ylös