vt. Asiakaspalvelupäällikkö K-Citymarket Pieksämäki

Suomi: Pieksamäki, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 11.7.2018
Haku päättyy 31.7.2018
vt. ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖ, K-CITYMARKET PIEKSÄMÄKI

Oletko aktiivinen ja tuloshakuinen myynnin johtamisen ammattilainen? Nautitko johtamisesta ja saatko ihmiset innostumaan? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakas- ja työntekijäkokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään määräaikaiseen työsuhteeseen innokkaan ja osaavan asiakaspalvelupäällikön tekemään käyttötavarakauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Vastaat siitä, että kaupassa on kiva käydä ja että asiakas ja laatu ohjaavat kaikkea tekemistä kaupassa. Sinulla on vastuu tavaratalon kassaosaston päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta tavaratalosta vastaavan tavaratalojohtajan alaisuudessa. Toimit kassahenkilöstön esimiehenä ja olet vastuussa kassatoimintojen sujuvuudesta ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta:
- kaupallista koulutusta ja kokemusta kaupan työtehtävistä
- aiempaa kokemusta esimiestyöstä
- vahvaa myynti- ja tulosnälkää, aitoa asiakaspalveluasennetta sekä halua luoda ylivertainen asiakaskokemus
- positiivista ja energistä työotetta
- vahvaa tahtoa itsesi ja organisaation tavoitteelliseen kehittämiseen
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa ja inspiroida muita
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Meillä pääset toimimaan menestyvässä, maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolista, vaihtelevaa ja vastuullista esimiestehtävää
- useita urapolku- ja kehittymismahdollisuuksia kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen
- monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut


K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija yhdeksässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.
o Kysymyksessä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus, joka päättyy 8.10.2019.


Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Piispanen, puh 040 7054 276.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.07.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös