Vastuumyyjä (37,5 h/vko) K-Market Puistorille Helsinkiin

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 5.7.2018
Haku päättyy 2.8.2018
VASTUUMYYJÄ HEVI & LEIPÄÄN K-MARKET PUISTORILLE 37,5 H/VKO

Haemme uudistuneeseen K-Market Puistoriin innokasta, kehittymishaluista ja osaavaa vastuumyyjää Hedelmä- ja vihannesosastolle sekä leipäosastolle. Työtehtäviin kuuluu mm. hyllyttäminen, tilausten tekeminen ja tarvittaessa työskentely muilla osastoilla kuten kassalla. Työ on ensisijaisesti K-Market Puistorilla mutta toisinaan vuoroja on myös tarjolla toiseen myymäläämme K-Market Heikinlaaksoon. Työ edellyttää ehdottomasti aiempaa kokemusta ruokakaupan vastuutehtävistä. Erityisesti katsomme eduksi aiemman kokemuksen hevi, leipä ja kassa työskentelystä sekä Keskon taustajärjestelmien tuntemuksen mutta opetamme tarvittaessa näihin toimintoihin.

Työ sisältää pääosin aamu- ja päivävuoroja, mutta hakijan on oltava valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina. Työ on määräaikainen äitiysloman sijaisuus. Palkkaus kaupan alan TES tai sopimuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta aivan viimeistään syyskuun alussa.

K-Market Puistori on kokoaan suurempi ruokakauppa, joka on talvella täysin uudistunut lattiasta kattoon. Puistori on kauppa josta asiakas saa kaiken tarvitsemansa mutkattomasti. K-Market Puistorilla ja Heikinlaaksossa on noin 15 iloista työkaveria aina opiskelijoista alan konkareihin.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen antti.mielonen@k-market.com 2.8.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Merkitse hakemukseesi tai sähköiseen lomakkeeseen mitä työtehtävää haet! Otamme yhteyttä vain niihin hakijoihin, jotka täyttävät hakuehdot ja kutsumme haastatteluun. Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Tulosta
Takaisin ylös