Category Manager (sisustuspintamateriaalit) K-ryhmään

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 25.6.2018
Haku päättyy 31.7.2018
CATEGORY MANAGER (SISUSTUSPINTAMATERIAALIT) K-RYHMÄÄN

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Oletko positiivinen, energinen ja tuloshakuinen valikoimahallinnan ammattilainen ja haluat olla osa tiimiä, jonka vastuulla on sisustuspintamateriaali kaupan kehittäminen Suomessa?
Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Rakentamisen ja talotekniikan toimialalle Category Manageria Sisustamisen osastolle Vantaalle. Vastuualueesi tuoteryhmiin kuuluvat tapetit, matot ja tekstiilit sekä verhot ja verhotarvikkeet
Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Category Manager osallistuu tavararyhmästrategian ja sitä toteuttavan toimintasuunnitelman laatimiseen. Vastaat tavararyhmiesi osalta kustannustehokkaasta hankintatoimesta Suomen K-Rauta –ketjulle sekä toimialamme ammattiasiakasmyyntikanaville. Huolehdit tavarantoimittajasuhteista, valikoimista sekä tavararyhmähallinnasta. Pystyt kehittämään uutta samalla kun ylläpidät olemassa olevia toimintoja. Osallistut yhteistyöhön kotimaan ketjukauppojen, Keskon tytäryhtiöiden sekä ammattiasiakaskaupan kanssa. Sinusta löytyy myyntihenkisyyttä, sillä hankinnan lisäksi myynnin tukeminen on olennainen osa tehtävässä menestymistä.

Odotamme sinulta:
- Kaupan alan tuntemusta ja 3-5 vuoden työkokemusta vähittäis- ja/tai tukkukaupasta
- Kokemusta sisustuspintamateriaalien kansainvälisestä hankinnasta ja Kaukoidän tuonnista
- Kaupallista tai teknistä korkeakoulutusta (esim. tradenomi tai KTM)
- Tavoitteellista, järjestelmällistä ja tuloksellista työskentelytapaa sekä kykyä analysoida taloudellisia tunnuslukuja
- Erinomaisia neuvottelutaitoja
- Visuaalista lahjakkuutta sekä taitoa työskennellä värien ja kuvioiden maailmassa
- Intohimoa kehittää kasvavaa ja mielenkiintoista tuotealuetta sekä verkkokauppaa
- Kykyä viedä suunnitelmat käytäntöön nopeasti ja tehokkaasti
- Yhteistyökykyä monimuotoisissa tiimeissä ja ongelmanratkaisukykyä
- Hyvää tietoteknistä osaamista (Excel, PowerPoint, Word), SAP osaaminen on eduksi
- Hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamista kansainvälisen ketjutoiminnan näköalapaikalla, haasteellisen ja monipuolisen työn sekä ison konsernin edut.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa International Category Director Jussi Tulonen, puh 050 502 3548
torstaina 19.7. klo 12:00 – 14:00 ja keskiviikkona 25.7. klo 10:00 – 12:00

Lähetä hakemuksesi 31.07.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös