Asiakaspalvelijoita (15-37,5 h/vko) K-Market Otaniemi

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 14.6.2018
Haku päättyy 31.7.2018
Nyt on töitä tekijää vailla!

Elokuussa avattava K-Market Otaniemi sijaitsee kasvavan ja kehittyvän alueen sydämessä.

A Blog Väre on Espoon Otaniemessä sijaitseva, rakenteilla oleva kauppakeskus, joka tulee olemaan osa Aalto-yliopiston Otaniemen pääkampusta. Väre kauppakeskuksesta löytyvät mm. Alko ja apteekki, ravintoloita unohtumatta. Metrolla pääset perille helposti ja joustavasti.

Kauppamme tarjoaa asiakkailleen alueen parhaan valikoiman ja herkulliset ruokaratkaisut. Nopea asiointi, vastuullisuus ja ystävällinen asiakaspalvelu ovat kauppamme kilpailuetuja. Kauppa avataan torstaina 30.8.2018, mutta työt alkavat joustavasti viikolla 32 huolellisella perehdytyksellä sekä kaupan tavaroituksella. Haemme joukkoomme ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita (15-37,5h/vk) vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko loistavan asenteen omaava, kaupan alalta jo kokemusta kerännyt, oma-aloitteinen huippuasiakaspalvelija? Työskentelet kunnianhimoisesti päämääriä kohti ja olet valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina. Meillä asenne ratkaisee. Edellytämme kaupan kassajärjestelmän ja Veikkauksen hallintaa. SAP-järjestelmän, Matkahuollon ja muiden kaupan järjestelmien tuntemuksen sekä hygieniapassin katsomme eduksi.

Tarjoamme modernin, innovatiivisen, ihmistä arvostavan ja turvallisen työympäristön.

Mikäli tunnistit itsesi ja Sinua kiinnostaa työskennellä kaupassa, joka kasvaa ja kehittyy alueen mukana, laita hakemus ja CV osoitteeseen aleksi.tapani@k-market.com. Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä, haku päättyy viimeistään heinäkuun lopussa Työt alkavat joustavasti elokuun puolivälissä.

Lisätietoja antaa kauppias Aleksi Tapani 050 4219944. Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Tulosta
Takaisin ylös