System Specialisteja K-ryhmään

Suomi: Vantaa, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 26.6.2018
Haku päättyy 12.8.2018
System Specialisteja K IT Operations –yksikköön Vantaalle

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa System Specialisteja asiantuntijatehtäviin varmistamaan osaltasi ylivertainen ja saumaton asiakaskokemus K-ryhmän kaupoissa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Koordinoit erityisesti SAP ympäristöön liittyvää ongelmanratkaisua yhdessä muun tiimin sekä eri sidosryhmien ja palveluntoimittajien kanssa. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan koko K-ryhmän järjestelmäkokonaisuuteen sekä pitkiin liiketoimintaprosesseihin. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Kokemusta erityisesti joltakin näistä SAP:n osa-alueista joko ongelmanratkaisun tai järjestelmäkehityksen parista: Masterdata, valikoimanhallinta ja/tai talous ja laskutus
- Kokemus muilta SAP:n osa-alueilta katsotaan eduksi
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta
- Hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja
- Microsoft Office- ohjelmistojen perushallintaa
- Nopeaa kykyä omaksua uusia asioita
- Vähittäiskauppakokemus katsotaan eduksi
- Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- mahdollisuudet kehittää jatkuvasti osaamista ongelmanratkaisun sekä järjestelmäprojektien kautta
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- uudistusmielisen kulttuurin, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lisätietoja tehtävästä antaa Erica Malmberg: erica.malmberg@kesko.fi ja Essi Virtanen: essi.virtanen@kesko.fi
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.08.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös