Master Data kehityspäällikkö K-ryhmään

Suomi, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 24.9.2018
Haku päättyy 7.10.2018
Master Data kehityspäällikkö

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Master Data kehityspäällikköä vastaamaan Suomen K-Raudan ja Onnisen Master datan kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä globaalin kehitystiimin kanssa. Tunnistat suomen kehitystarpeet yhdessä liiketoiminnan ja kauppiasverkoston kanssa ja johdat kehityksiä suunnitellusti eteenpäin. Varmistat että K-Raudan ja Onnisen master data prosessit saadaan yhtenäistettyä ja tehostettua liiketoiminnan parhaaksi mahdollistamiseksi. Toimit myös esimiesroolissa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- vähintään 5 vuoden SAP kokemusta
- kokemusta SAP kehitystehtävistä globaalissa ympäristössä
- projektijohtamista
- liiketoiminnan prosessituntemusta
- kokemusta esimiestyöstä
- innovatiivisuutta ja tarmoa asioiden eteenpäin viemiselle

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä ympäristössä
- mahdollisuuden olla avainasemassa kehittämässä master dataa ja prosesseja
- mielenkiintoisia projektikokonaisuuksia
- hyvän tiimin

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Takamäki, puh 050 551 10 68
Lähetä hakemuksesi 7.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös