Palvelutiskimyyjiä K-Citymarket Vantaa Jumbo

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2018
Haku päättyy 28.1.2018
K-Citymarket Vantaa Jumbo on yksi Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista. Kauppamme palvelee vuoden jokaisena päivänä, pääsääntöisesti klo 7-23. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina ollut vahvuutemme. Panostamme erityisesti tuoretuotteidemme laatuun ja monipuolisuuteen sekä poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun.

Palvelutiskimme Suomen pisimpiä ja se käsittää laajan valikoiman kotiruoka- ja välipalatuotteita sekä liha-, kala-, ja leikkeletuotteita. Tavoitteenamme on, että asiakas saa laadukkaan tuotteen ja palvelukokemuksen aina tiskien ollessa auki, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Haemme nyt ahkeraan ja ammattitaitoiseen joukkoomme

Palvelutiskimyyjiä

koko- ja osa-aikaiseen vakituiseen, ilta- ja viikonloppupainotteiseen työhön.

Etsimme iloisia ja ulospäin suuntautuneita, asiakaspalvelun osaavia palvelutiskityöntekijöitä. Asenne ratkaisee enemmän kuin kokemus, sillä koulutamme sinut tehtäviin. Tärkeimpiä ominaisuuksia työntekijöissämme ovat vuorovaikutustaidot, iloisuus ja asiakaspalveluhenkisyys sekä halu oppia. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito eduksi. Sinulla tulee olla hygieniapassi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan kentän yhdessä Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista sekä mahdollisuuden kehittää itseään. Meillä on myös ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Joona Latvasalo, p. 040 8684 285 tai joona.latvasalo@citymarket.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV su 28.1.2017 mennessä osoitteeseen matti.himberg@citymarket.fi. Laitathan ystävällisesti aihekenttään otsikon Työhakemus/palvelu.
Tulosta
Takaisin ylös