Myyjiä elintarvikeosastoille (37,5h/vko) K-Citymarket Vantaa Jumbo

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2018
Haku päättyy 28.1.2018
K-Citymarket Vantaa Jumbo on yksi Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina ollut vahvuutemme. Panostamme erityisesti tuoretuotteidemme laatuun ja monipuolisuuteen sekä poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun

Haemme nyt elintarvikeosastoille

Innokkaita myyjiä
Kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Vapaita paikkoja on 3-5 kpl.

Odotamme sinulta kokemusta kaupan alalta sekä oma-aloitteista otetta työhön ja aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan. Toivomme sinulta myös innostuneisuutta, joustavuutta ja hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä sekä kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia kaikkina kaupan aukioloaikoina. Kaupan tietojärjestelmien tunteminen sekä kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan kentän yhdessä Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista sekä mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti. Meillä on myös ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävistä antaa myymäläpäällikkö Joona Latvasalo, p. 0408684 285 tai joona.latvasalo@citymarket.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus su 28.1.2018 mennessä osoitteeseen matti.himberg@citymarket.fi. Laitathan ystävällisesti aihekenttään otsikon Työhakemus/elintarvikeosasto.
Tulosta
Takaisin ylös