Myyjä lihaosastolle (37,5h/vko) K-Citymarket Vantaa Jumbo

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2018
Haku päättyy 28.1.2018
K-Citymarket Vantaa Jumbo on yksi Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista. Kauppamme palvelee vuoden jokaisena päivänä, pääsääntöisesti klo 7-23. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina ollut vahvuutemme. Panostamme erityisesti tuoretuotteidemme laatuun ja monipuolisuuteen sekä poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun.

Lihaosastomme käsittää laajan valikoiman sekä paikan päällä leikattua ja pakattua lihaa että teollisuuden valmistamia tuotteita. Lihaosastollamme panostamme erityisesti tuotteiden tuoreuteen sekä monipuoliseen valikoimaan. Ammattitaitoinen lihankäsittelytiimimme kaipaa nyt lihaosastolle

Innokasta lihataitoista myyjää

Kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta kokemusta ja asiantuntemusta lihaosaston toiminnasta ja tuotteista sekä kiinnostusta kehittää osastoa ja sen valikoimaa. Toivomme myös innostuneisuutta, joustavuutta sekä hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä. Olet myös valmis tekemään työtä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kaupallisen alan koulutus ja kokemus K-kaupan tietojärjestelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan kentän yhdessä Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista sekä mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti. Meillä on myös ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä erittäin kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Joona Latvasalo p. 040 8684 285 tai joona.latvasalo@citymarket.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus su 28.1.2018 mennessä osoitteeseen matti.himberg@citymarket.fi. Laitathan ystävällisesti aihekenttään otsikon Työhakemus/lihaosasto.
Tulosta
Takaisin ylös