Keittiöosaaja (37,5h/vko) K-Citymarket Vantaa Jumbo

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2018
Haku päättyy 28.1.2018
K-Citymarket Vantaa Jumbo on yksi Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista. Kauppamme palvelee vuoden jokaisena päivänä, pääsääntöisesti klo 7-23. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina ollut vahvuutemme. Panostamme erityisesti tuoretuotteidemme laatuun ja monipuolisuuteen sekä poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun.

Market Kitchen valmistaa monipuolisesti eri ruokatuotteita. Meiltä löytyvät mm. aamiainen, lounas, a la carte, tilauspalvelu, sushit sekä omat Market Kitchen valmisruokatuotteet ja suositut patongit.

Kaupan keittiötä kehitetään jatkuvasti ja pyrimme lisäämään myyntiä jokaisella osa-alueella.

Haemme nyt keittiötiimiin

Keittiöosaajaa

Kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta. Sinulla on potentiaalisia taitoja oma-aloitteeseen ja itsenäiseen keittiötyöhön. Koulutamme tehtäviin tarpeen mukaan. Työssä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla hygieniapassi.

Arvostamme palveluasennetta, paineensietokykyä sekä halua oppia lisää ja kehittyä. Joustavalla ja toiset huomioon ottavalla asenteella ja vastuunkantamisella pystyt hoitamaan keittiötä myös itsenäisesti.

Jokainen asiakkaiden kokema positiivinen palvelu tilanne on kiinni jokaisesta työntekijästämme. Niinpä tärkeimpiä ominaisuuksia työntekijöissämme ovat vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys, jotka luovat perustan asiakkaan kohtaamiseen. Lisäksi sosiaalisuus ja ryhmätyötaidot ovat edellytys Market Kitchenin tiimityössä ja edistävät yhteen hiileen puhaltavan, hauskan työyhteisön syntymistä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan kentän yhdessä Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista sekä mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti. Meillä on myös ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Market Kitchen päällikkö Karoliina Pessa, p. 040 8684 651 tai karoliina.pessa@citymarket.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV su 28.1.2018 mennessä osoitteeseen matti.himberg@citymarket.fi. Laitathan ystävällisesti aihekenttään otsikon Työhakemus/kokki.
Tulosta
Takaisin ylös