Sisustusmyyjä (20-30 h/vko) Asko Kokkola

Suomi: Kokkola, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2018
Haku päättyy 28.1.2018
Asko on toiminut Suomessa vuodesta 1918 lähtien. Asko on suomalaisen kodinsisustamisen tunnetuin ja luotetuin tuotemerkki. Askossa on laatutietoiselle kodin sisustajalle kilpailukykyinen mallisto sekä alan aktiivisin ja luotettavin palvelu. Askolla on Suomessa 34 myymälää sekä verkkokauppa. Asko kuuluu Sotkan ohella Suomen johtavaan huonekaluja ja sisustusratkaisuja myyvään Indoor Group -konserniin. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 186 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä yli 600.

Haemme Kokkolan myymäläämme kahta (2)

SISUSTUSMYYJÄÄ/HUONEKALUMYYJÄÄ

vakituiseen, osa-aikaiseen (20-30 h/vko) työsuhteeseen.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on aktiivinen huonekalujen ja sisustustuotteiden myyntityö. Tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut kodin sisustamiseen. Menestyt parhaiten työssäsi, kun sinulla on määrätietoinen ja asiakaslähtöinen asenne työhösi. Myyntityön lisäksi osallistut pitämään myymälän konseptin mukaisessa kunnossa sekä vastaat oman vastuualueesi tuotteiden esillepanosta ja osaston ylläpidosta.

Haluat tehdä aktiivista ja tavoitteellista myyntityötä myymäläympäristössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Asko tarjoaa sinulle hyvän ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle:

- perehdytyksen tehtävääsi
- laadukkaat tuotteet myytäväksesi
- motivoivan palkkauksen
- johtavan konseptin

Odotamme sinulta:

- kokemusta aktiivisesta myyntityöstä
- tuloshakuista ja aktiivista otetta työskentelyysi
- innostunutta ja ennakkoluulotonta asennetta
- ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja
- kykenet palvelemaan asiakkaita myös ruotsin kielellä

Jos kiinnostuit, täytä hakemus ja cv 28.1.2018 mennessä oheisen hae linkin kautta. Tehtävään liittyvät tiedustelut myymäläpäällikkö Sonja Taivassalo osoitteeseen, sonja.taivassalo@asko.fi.
Tulosta
Takaisin ylös