Kassamyyjiä (5h/vko) K-Citymarket Vaasa Keskusta

Suomi: Vaasa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.1.2018
Haku päättyy 28.1.2018
ETSIMME KASSAMYYJIÄ K-CITYMARKET VAASA KESKUSTAN KASSAOSASTOILLE


Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä porukassa ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kassamyyjiä (5 h/vko) sekä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3. – 30.7.2018 kassamyyjiä 5h/vko kassaosastollemme.


Sinun tonttisi
Työskentelet kassamyyjänä K-citymarket Vaasa Keskustan kassaosastolla. Omassa työssäsi kaupan kassalla varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen työskentelemällä tehokkaasti, sujuvasti ja ammattitaitoisesti asiakkaan hyväksi. Olet todellinen moniosaaja ja tehtäväkenttäsi on laaja. Tehokkaan ja tarkan kassatyöskentelyn lisäksi työskentelet ajoittain myös muilla osastoilla myyjänä.

Edellytämme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta palveluasennetta. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Kaupallisesta peruskoulutuksesta on etua. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina.


Meillä töissä
Meitä K-citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.


K-citymarket työnantajana
K-citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.


Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 28.1.2017 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja saat asiakaspalvelupäälliköltä Anne Kivistöltä:
anne.kivisto@citymarket.fi
Puh. 010 538 8820


*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
Tulosta
Takaisin ylös