Tuotepäällikkö VV-Auton Kehitys ja IT-palvelut -osastolle Vantaalle

Suomi: Vantaa, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 12.1.2018
Haku päättyy 29.1.2018
VV-Auto on kunnianhimoinen ja innovatiivinen bränditalo, jolla on noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet. Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Autokauppa on yksi kolmesta strategisesta kasvualueesta uudistuvassa K-ryhmässä.

Nyt etsimme VV-Auton Kehitys ja IT-palvelut -osastolle sinua

Tuotepäällikkö,
joka haluat nähdä työssäsi isomman merkityksen.

Tulet vastaamaan osaltasi autokaupan digitaalisten palveluiden kehityksestä ja ylläpidosta. Tuotepäällikkönä pääset kehittämään autoalan ratkaisuja ensimmäisten joukossa ja olemaan edelläkävijänä. Kehitystä tehdään tiiviisti yhdessä niin liiketoiminnan kuin ulkoisten toimittajien kanssa.

Sinulla on kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja ymmärrät liiketoimintaa sekä nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja. Sinulla on kykyä päästä laadullisiin, aikataulullisiin ja budjetin mukaisiin tavoitteisiin. Osaat myös toimia yhteisten tavoitteiden hyväksi ja viestintä kirjallisesti että suullisesti ei tuota sinulle ongelmia. Seuraava osaaminen ja kokemus katsotaan tehtävässä eduksi.

AMK- tai korkeakoulututkinto
Microsoft SQL Server
Ohjelmointikokemus .NET C# tai Java
Microsoftin teknologiat

Meillä sinulla on mahdollisuus löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Paljon luvattu, mutta näin se vain on. Huomaa kuitenkin, että olemme vaativia kaikessa mitä teemme. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Digitaalisuus on meille luontaista niin työssä kuin vapaa-aikana. Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme. Aikaisempi kokemus alalta tuo varmuutta, kunhan se ei ole vienyt innostusta niin alaan kuin asiakastyöhön.

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, huippuosaaja – löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?

Tutustu videoihin sivuillamme: www.vv-auto.fi/rekrytointi

Jos kiinnostuit ja koet sopivasi joukkoon, lähetä hakemuksesi 29.1.2018 mennessä oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Sami Turunen, p. 040 507 7013.
Tulosta
Takaisin ylös