Myyjä K-Market Kannelmäki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 9.1.2018
Haku päättyy 21.1.2018
K-market Kannelmäki sijaitsee vireässä Helsingin Kannelmäessä keskeisellä paikalla juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Meillä työskentelee tällä hetkellä 11 asiakaspalvelijaa. Tarjoamme asiakkaillemme myös laajat lähipalvelut kuten veikkauksen, postin ja matkahuollon palvelut. Avasimme kesällä 2016 täysin uudistuneen kauppamme, joten pääset työskentelemään modernissa uuden ajan lähikaupassa.

Haluatko olla mukana tekemässä alueen parasta lähikauppaa?

HAEMME ILOISTA JA POSITIIVISTA MYYJÄÄ.

Olet osa ilta- ja viikonloppuvuorojen tiimiä, joka vastaa asiakastyytyväisyydestä omalla vuorollaan. Tehtäviisi kuuluvat kassapalvelu, iltavuoron eri tehtävät, tavaroiden esillepano sekä kauppakunnosta huolehtiminen.
Työaika on 10-30h/vko tai sopimuksen mukaan. Arvostamme jos pystyt tekemään myös pidempiä vuoroja. Palkkaus on tes:n mukainen.

Olet hyvä tyyppi ja koet, että asiakkaiden hurmaaminen on sinun juttusi. Hymy on osa perusluonnettasi. Tyytyväinen asiakas on sinulle ykkösjuttu ja kunnia-asia. Olet luotettava, positiivinen ja oma-aloitteinen ja tartut toimeen. Ajattelet aina tiimisi parasta ja olet valmis auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Olet täysi-ikäinen ja hallitset Suomen kielen erinomaisesti.

Kokemus postista ja Keskon taustajärjestelmistä on eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin että olet hyvä tyyppi, sinulta löytyy asennetta ja olet aidosti kiinnostunut kaupan alasta.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, monipuoliset työtehtävät, kannustavan ilmapiirin, perehdytyksen, reilut talon edut sekä koko työyhteisön tuen.

Jos tunnistit itsesi, älä epäröi vaan laita rohkeasti hakemus tulemaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi otsikolla "Myyjä" pikaisesti ja viimeistään su 21.1.2018 osoitteeseen jani.pyorre@k-market.com.
Huomioimme vain sähköpostilla tulleet hakemukset. Huomaathan että paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten toimi ripeästi.
Tulosta
Takaisin ylös