Myyntijohtaja K-ryhmään

Suomi: Helsinki, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 11.1.2018
Haku päättyy 25.1.2018
Etsimme digitaalisista palveluista vastaavaa MYYNTIJOHTAJAA Päivittäistavarakaupan Kaupan Palvelut- osastolle

Näetkö digitaalisissa palveluissa kaupan tulevaisuuden? Haluatko olla vahvasti mukana tuomassa kuluttajille uusia edistyksellisiä palveluita ja rakentamassa ruoan verkkokaupan tulevaisuutta? Etsimme näkemystä omaavaa ja aikaansaavaa, vahvaan operatiiviseen johtamiseen kykenevää myyntijohtajaa johtamaan ja kehittämään digitaalisia palveluitamme.

Sinun tonttisi
Digitaalisten palveluiden myyntijohtajalla on keskeinen rooli tulevaisuuden edistyksellisten, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten web- ja mobiilipalveluiden (mm. K-Ruoka.fi ja K-Ruoka mobiiliapplikaatio) luomisessa sekä verkkokaupan palveluiden ja myynnin kehittämisessä. Roolissasi vastaat Kesko Päivittäistavaratoimialan digitaalisen strategian johtamisesta ja toteuttamisesta, digitaalisista palveluista sekä verkkokaupan myynnistä, johtamisesta ja kehittämisestä.

Odotamme Sinulta
Kykenet sekä analyyttiseen strategisen tason ajatteluun ja strategian luomiseen että vahvaan operatiiviseen liiketoiminnan johtamiseen ja asioiden läpivientiin. Olet valmis laittamaan itsesi peliin, olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, omaat erinomaiset organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Omaat hyvät yhteistyötaidot, kykenet johtamaan ja motivoimaan tiimejä matriisiorganisaatiossa sekä ohjaamaan tehokkaasti palveluiden tuottajien työtä.

Sinulla on vahva näkemys asiakkaiden tarpeista lähtevistä ja liiketoimintaa tukevista tulevaisuuden digitaalisista palveluista ja kykenet hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia yhtä aikaa. Ymmärrät digitaalisten palveluiden strategisen roolin osana liiketoiminnan kokonaisuutta. Tunnet hyvin vähittäiskaupan liiketoimintaympäristön.

Olet tuloksentekijä ja sinulla on kyky luoda uutta ja tuoda uusia innovatiivisia ratkaisuja. Ymmärrät, että muutos tuo uusia mahdollisuuksia, olet valmis ajattelemaan asioita uudella tavalla ja viemään määrätietoisesti muutosta käytäntöön. Kykenet hallitsemaan useita samanaikaisia projekteja, priorisoimaan ja delegoimaan tehtäviä.

Arvostamme useamman vuoden kokemusta sähköisten palveluiden kehittämisestä ja johtamisesta, näyttöjä menestyksellisestä esimiestyöstä ja kykyä saavuttaa tuloksia.

Sinulla on
• soveltuva korkeakoulututkinto vähittäiskauppaan, sähköisiin palveluihin tai johtamiseen liittyen
• kokemusta sähköisten palveluiden ja asiantuntijaorganisaation johtamisesta
• erinomaiset priorisointi- ja organisointitaidot
• vahva kielitaito
• erinomaiset sosiaaliset taidot

Uteliaisuus, pitkäjänteisyys ja paineensietokyky kuuluvat myös ominaisuuksiisi.


Töissä K-ryhmässä
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn, merkittävän, vaativan ja mielenkiintoisen vastuualueen sekä nopeatempoisen kehittyvän työympäristön. Annamme sinulle mahdollisuuden oman osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen sekä itsenäiseen työskentelyyn. Saat kannustavan tiimin, työyhteisön ja mukavat työkaverit. Tarjoamme myös kehittymis- ja etenemismahdollisuudet vahvuuksiesi mukaisesti sekä K-ryhmän työsuhde-edut.

K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.1.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa kaupan palveluista vastaava johtaja Jani Karotie jani.karotie@kesko.fi tai p. 050 389 36 74. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Jani Karotie 22.1. ja 23.1. p. 050-389 3674.
Tulosta
Takaisin ylös