Myyjä (25 h/vko) Asko Lohja

Suomi: Lohja, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 10.1.2018
Haku päättyy 19.1.2018
Asko on toiminut Suomessa vuodesta 1918 lähtien. Asko on suomalaisen kodinsisustamisen tunnetuin ja luotetuin tuotemerkki. Askossa on laatutietoiselle kodin sisustajalle kilpailukykyinen mallisto sekä alan aktiivisin ja luotettavin palvelu. Askolla on Suomessa 34 myymälää sekä verkkokauppa. Asko kuuluu Sotkan ohella Suomen johtavaan huonekaluja ja sisustusratkaisuja myyvään Indoor Group -konserniin. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 186 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä yli 600.

Haemme Lohjan myymäläämme

MYYJÄÄ

vakituiseen, osa-aikaiseen (25 h/vko) työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on aktiivinen huonekalujen ja sisustustuotteiden myyntityö. Tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut kodin sisustamiseen. Menestyt parhaiten työssäsi, kun sinulla on määrätietoinen ja asiakaslähtöinen asenne työhösi. Myyntityön lisäksi osallistut pitämään myymälän konseptin mukaisessa kunnossa sekä vastaat oman vastuualueesi tuotteiden esillepanosta ja osaston ylläpidosta.

Haluat tehdä aktiivista ja tavoitteellista myyntityötä myymäläympäristössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Asko tarjoaa sinulle hyvän ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle:
- perehdytyksen tehtävääsi
- laadukkaat tuotteet myytäväksesi
- motivoivan palkkauksen
- johtavan konseptin

Odotamme sinulta:
- kokemusta aktiivisesta myyntityöstä
- tuloshakuista ja aktiivista otetta työskentelyysi
- innostunutta ja ennakkoluulotonta asennetta
- ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus ja cv 19.01.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Tehtävään liittyvät tiedustelut sähköpostilla myymäläpäällikkö Mirja Aksoy, mirja.aksoy@asko.fi.
Tulosta
Takaisin ylös