Projektiassistentti K-ryhmään

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 8.1.2018
Haku päättyy 17.1.2018
Oletko organisointikykyinen ja omatoiminen ammattilainen? Haluatko olla mukana turvaamassa maailman vastuullisimman kaupan alan yrityksen toiminnan laatua? Haemme nyt joukkoomme

PROJEKTIASSISTENTTIA TIETOSUOJAN KEHITYSPROJEKTIIN

Sinun paikkasi
Työskentelet Kesko Oyj:n lakiasiain palvelut -yksikössä Helsingissä määräaikaisesti 31.8.2018 asti. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan niin pian kuin mahdollista.

Projektiassistenttina avustat projektipäällikköä ja hankkeen omistajaa Keskon tietosuojahankkeen toteuttamisessa. Hankkeen tavoitteena on toteuttaa EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimat muutokset Keskon kaikissa toimintamaissa eli Suomi, Ruotsi, Viro, Latvia, Liettua, Puola ja lisäksi ETA-alueeseen kuuluvassa Norjassa 25.5.2018 mennessä. Muutokset liittyvät henkilötietojen käsittelyprosesseihin, IT-järjestelmiin, rekisteröityjen informointiin, sopimuksiin ja dokumentointiin.

Projektiassistenttina huolehdit hankkeen hallintotehtävistä: mm. varaat palaveriaikoja ja -tiloja, teet palaverimuistioita, tallennat esitysaineistoja, tarkistat ja hyväksyt käyttöoikeuksia työtilasivustolle. Tarvittaessa avustat muissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä tehtävissä. Tehtävässä tarvitset hyvää englanninkielen taitoa, koska hankkeen dokumentointi tehdään pääosin englanniksi. Tehtävien hoitaminen edellyttää organisointitaitoja, omatoimisuutta sekä MS Office- ohjelmien osaamista ja aiempi kokemus projektiassistentin tehtävistä katsotaan eduksi.

Töissä K-ryhmässä
K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lisätietoja tehtävästä antaa Privacy Officer Kaija Kuusimaa, 01053 37135/ kaija.kuusimaa@kesko.fi torstaina 11.1.2018 klo 12-13 ja 15.1.2018 klo 16-17. Lähetä hakemuksesi 17.1.2018 mennessä oheisen linkin kautta.
Tulosta
Takaisin ylös