Tuotetietovastaava K-ryhmään

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 11.1.2018
Haku päättyy 19.1.2018
ETSIMME TUOTETIETOVASTAAVAA

Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme K-ryhmään Rakentamisen ja Talotekniikan kaupan Tavarakauppaan Vantaalle tuotetietovastaavaa.

Tehtävänäsi on tuotetietojen aktiivinen rikastaminen, laadun valvonta sekä tekstituotanto suomen kielellä. Toimit yhteistyössä koko liiketoiminnan tuki- ja kehityspalveluorganisaation kanssa sekä kategoriapäälliköiden ja toimittajien kanssa.


Sinun tonttisi
Työtehtäviisi kuuluu tuotetietojen aktiivinen rikastaminen, laadun valvonta sekä tekstituotanto suomen kielellä. Toimit yhteistyössä koko liiketoiminnan tuki- ja kehityspalveluorganisaation kanssa sekä kategoriapäälliköiden ja toimittajien kanssa.
Olet valmis kehittämään sisältöä K-Ryhmän Rakentamisen ja Talotekniikan kaupan eri kanaviin ja olet toimintatavaltasi tarkka ja järjestelmällinen. Luonteeltasi olet visionääri, tuot näkemyksiäsi ja kokemuksesi esille rohkeasti. Kyseenalaistat toimintatapoja ja etsit parempia tapoja toimia. Olet tiimin motivaattori, tiimipelaaja ja näkyvä hahmo koko organisaatiossa.

Tehtävä vaatii kokemusta ja laajaa ymmärrystä tuotetietojen merkityksestä nyt ja tulevaisuudessa sähköisissä kanavissa. Käytät monipuolisesti Exceliä ja omaksut helposti uusia järjestelmiä. PIM järjestelmien käyttökokemus ja ETIM tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi. Arvostamme työkokemusta tukku- tai vähittäiskaupanalalta, tuotetietojen parissa. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Työkenttäsi on Suomessa, mutta kansainvälisessä yrityksessä toimiminen edellyttää myös sujuvaa englannin kielen taitoa.
Ruotsin kielen taito on eduksi.


Töissä K-ryhmässä
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. K-ryhmän noin 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1 500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa alan asiakkaitamme palvelevat Onninen, K-Rauta, Byggmakker, Senukai, OMA ja Rautakesko Yrityspalvelu.

Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Kesko on maailman vastuullisin kaupan alan yritys ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimmän kaupan hyllyillä kuin verkossakin. www.kesko.fi


Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 19.1.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Virve Aaltoselta, virve.aaltonen@onninen.com.
Tulosta
Takaisin ylös