Tuotepäällikkö VV-Auton Audi-osastolle Vantaalle

Suomi: Uusimaa, Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 9.1.2018
Haku päättyy 22.1.2018
VV-Auto on kunnianhimoinen ja innovatiivinen bränditalo, jolla on yli miljoonaa asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö maailman suurimman autokonsernin kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet. Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Autokauppa on yksi kolmesta strategisesta kasvualueesta uudistuvassa K-ryhmässä.

Nyt etsimme VV-Auton Audi-osastolle,

Tuotepäällikköä,
joka haluaa nähdä työssään isomman merkityksen.

Tuotepäällikön tehtävässä vastaat tuotetiimin jäsenenä Audi-malliston tuotesuunnittelusta Suomen markkinoille. Aktiivinen tuotesuunnittelu sekä markkina- ja kilpailijaseuranta antavat loistavan mahdollisuuden kehittää mallistotarjontaa ja sitä kautta parantaa tuotteidemme haluttavuutta ja kilpailukykyä. Tehtävässäsi osallistut Audi-myyjien koulutusmateriaalien suunnitteluun ja tekoon, sekä jälleenmyyjäverkoston lanseeraus- ja tuotekoulutuksiin tuotekouluttajana.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa esim. korkeakoulu-/AMK-tasoista kaupallista tai teknistä koulutusta, analyyttistä ja tarkkaa työskentelytapaa, myynti- ja markkinointihenkisyyttä, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä hyvää esiintymistaitoa. Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on välttämätöntä. Muu kielitaito (saksa, ruotsi) luetaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan syvällistä tietoteknistä osaamista. Lisäksi odotamme valittavalta henkilöltä näyttöä myös vaativien hankkeiden läpiviennistä.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden toteuttaa itseäsi sekä kehittyä ja oppia uutta. Asetamme työllemme korkean vaatimustason ja arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Digitaalisuus on meille luontainen osa niin työtä kuin vapaa-aikaakin. Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta, mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme aitoa kiinnostusta alaan, Audi-brändiin sekä asiakastyöhön.

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, huippuosaaja – löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?

Jos kiinnostuit ja koet sopivasi joukkoon, lähetä hakemuksesi 22.1.2018 mennessä oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Katri Mäenpää p. 040 563 6541.

Tutustu videoihin sivuillamme: www.vv-auto.fi/rekrytointi
Tulosta
Takaisin ylös