Sisustusmyyjä (30 h/vko) Sotka Kouvola

Suomi: Kouvola, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 4.1.2018
Haku päättyy 17.1.2018
Sotkan historia ulottuu Suomessa vuoteen 1959. Edullisen ja kattavan tuotevalikoimansa lisäksi Sotka tunnetaan helppoa asiointia arvostavan asiakkaan huonekalujen ostopaikkana. Sotkalla on Suomessa 52 myymälää ja verkkokauppa. Sotka kuuluu Askon ohella Suomen johtavaan huonekaluja ja sisustusratkaisuja myyvään Indoor Group -konserniin. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 186 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä yli 600. Indoor Group on osa Kesko-konsernia ja Keskon rakentamisen ja talotekniikan toimialaa.

Haemme Kouvolan myymäläämme
SISUSTUSMYYJÄÄ/HUONEKALUMYYJÄÄ

vakituiseen, osa-aikaiseen (30 h/vko) työsuhteeseen. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on aktiivinen huonekalujen myyntityö. Tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut kodin sisustamiseen. Menestyt parhaiten työssäsi, kun sinulla on määrätietoinen ja asiakaslähtöinen asenne työhösi.
Haluat tehdä aktiivista ja tavoitteellista myyntityötä myymäläympäristössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Sotka tarjoaa sinulle hyvän ja kilpailukykyisen palkkauksen.


Tarjoamme sinulle:
- perehdytyksen tehtävääsi
- laadukkaat tuotteet myytäväksesi
- motivoivan palkkauksen
- johtavan konseptin


Odotamme sinulta:
- kokemusta aktiivisesta myyntityöstä
- tuloshakuista ja aktiivista otetta työskentelyysi
- innostunutta ja ennakkoluulotonta asennetta
- tiimihenkisyyttä ja hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja
- perustietoteknistä osaamista


Jos kiinnostuit, lähetä hakemus ja cv 17.1.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Tehtävään liittyvät tiedustelut sähköpostilla matti.tiirikka@sotka.fi.
Tulosta
Takaisin ylös