Mekaanikko Audi Center Helsinkiin

Suomi: Uusimaa, Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 3.1.2018
Haku päättyy 23.1.2018
VV-Auto on kunnianhimoinen ja innovatiivinen bränditalo, jolla on noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet. Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Autokauppa on yksi kolmesta strategisesta kasvualueesta uudistuvassa K-ryhmässä.

Nyt etsimme VV-Autotalot Oy, Audi Center Helsingin toimipisteeseen

Mekaanikkoa,

joka haluaa nähdä työssään isomman merkityksen.

Odotamme hakijalta mekaanikon / ajoneuvoasentajan koulutusta. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta myös tiimityöskentelytaidot ovat hallussasi. Sinulla on voimassa oleva ajokortti.

Meillä sinulla on mahdollisuus löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Tarjoamme mukavan työympäristön ja huippu tiimikaverit. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikästä asennetta. Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme. Aikaisempi kokemus alalta tuo varmuutta, kunhan se ei ole vienyt innostusta niin alaan kuin asiakastyöhön.

Jos kiinnostuit ja koet sopivasi joukkoon, lähetä hakemuksesi 23.1.2018 mennessä ohjeiden mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Wille Keipi p. 050 390 5404.


Tutustu videoihin sivuillamme: www.vv-auto.fi/rekrytointi
Tulosta
Takaisin ylös