Varaosamyyjä Audi Center Espooseen

Suomi: Uusimaa, Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 4.1.2018
Haku päättyy 25.1.2018
VV-Auto on kunnianhimoinen ja innovatiivinen bränditalo, jolla on noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet. Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Autokauppa on yksi kolmesta strategisesta kasvualueesta uudistuvassa K-ryhmässä.

Nyt etsimme Audi Center Espooseen

Varaosamyyjää
joka haluaa nähdä työssään isomman merkityksen.

Tämä on oikea tehtävä sinulle, jolle on jo kertynyt vahvaa kokemusta varaosakaupasta sekä aktiivisesta myyntityöstä. Sinulla on joustava ja asiakaspalvelullinen palveluasenne, halua ja valmiuksia nopeatempoiseen, vaativaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvä paineensietokyky.

Meillä sinulla on mahdollisuus löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Paljon luvattu, mutta näin se vain on. Huomaa kuitenkin, että olemme vaativia kaikessa mitä teemme. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Digitaalisuus on meille luontaista niin työssä kuin vapaa-aikana. Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme. Aikaisempi kokemus alalta tuo varmuutta, kunhan se ei ole vienyt innostusta niin alaan kuin asiakastyöhön.

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, huippuosaaja – löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?

Jos kiinnostuit ja koet sopivasi joukkoon, lähetä hakemuksesi linkin ohjeiden mukaan 25.1.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa varaosapäällikkö Kerkko Helmijärvi p. 050-5631900.

Tutustu videoihin sivuillamme: www.vv-auto.fi/rekrytointi
Tulosta
Takaisin ylös