Kehityspäällikkö VV-Auton Kehitys- ja IT-osastolle Vantaalle

Suomi: Uusimaa, Vantaa, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 9.1.2018
Haku päättyy 22.1.2018
VV-Auto on kunnianhimoinen ja innovatiivinen bränditalo, jolla on yli miljoonaa asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö maailman suurimman autokonsernin kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet. Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Autokauppa on yksi kolmesta strategisesta kasvualueesta uudistuvassa K-ryhmässä.

Nyt etsimme VV-Auton Kehitys- ja IT-osastolle,

Kehityspäällikköä,
joka haluaa nähdä työssään isomman merkityksen.

Tehtävässä toimit osana Kehitys- ja IT-tiimiä ja Sinun vastuullasi on jälleenmyyjäverkostomme jälkimarkkinointia tukevien digitaalisten palveluiden kehitys. Kehitystä tehdään tiiviisti yhdessä niin liiketoiminnan kuin ulkoisten toimittajien kanssa.

Sinulla on kokemusta ja näkemystä digitaalisten palveluiden tuottamisesta ja modernista tavasta projektien läpivientiin. On myös eduksi, jos sinulla on kokemusta ja osaamista alla olevista:

AMK- tai korkeakoulututkinto
SQL, tietomallit ja -kannat
Web- sekä pilviteknologiat
Microsoftin teknologiat
Modernit BI ratkaisut (Qlik, Tableau, Power BI)

Toivomme, että tulet juttuun monenlaisten ihmisten kanssa ja kykenet verkostoitumaan muiden tiimien sekä toimittajien kanssa. Olet oma-aloitteinen ja sinun viestintä- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät, ml. hyvä englannin kielen taito.

Meillä sinulla on mahdollisuus löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Paljon luvattu, mutta näin se vain on. Huomaa kuitenkin, että olemme vaativia kaikessa mitä teemme. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Digitaalisuus on meille luontaista niin työssä kuin vapaa-aikana. Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme. Aikaisempi kokemus alalta tuo varmuutta, kunhan se ei ole vienyt innostusta niin alaan kuin asiakastyöhön.

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, huippuosaaja – löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?

Tutustu videoihin sivuillamme: www.vv-auto.fi/rekrytointi

Jos kiinnostuit ja koet sopivasi joukkoon, lähetä hakemuksesi linkin ohjeiden mukaan 22.1.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Head Of ICT Jussi Mäenpää, puh. 0400 835152.
Tulosta
Takaisin ylös