Digital Performance Specialist K-ryhmään

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 4.1.2018
Haku päättyy 21.1.2018
ETSIMME K-Rautaan Digital Performance Specialistia

Innostutko digitaalisen kaupan tekemisestä ja ylivertaisen asiakaskokemuksen luominen on intohimosi? Oletko positiivinen, energinen ja tuloshakuinen verkkokaupan performanssin optimoinnin ammattilainen ja haluat olla osa tiimiä, jonka vastuulla on K-Raudan monikanavaisuuden kehittäminen ja jalkauttaminen?


Vastuualueesi
Työskentelet Rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalla K-Rauta-ketjuyksikössä Vantaalla. Vastaat verkkokaupan performanssioptimoinnista osana verkkokauppatiimiä, tehden läheisesti yhteistyötä ketjun markkinointi- ja sisällöt tiimin kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa digitaalisten performanssikampanjoiden rakentaminen, hallinta ja optimointi sekä verkkokaupan sisäisten kampanjoiden koordinointi ja optimiointi. SEO hallinta yhdessä mediatoimiston kanssa kuuluu myös päivittäiseen työhösi. Sinulla on hallussa modernit performanssimarkkinoinnin työkalut ja taktiikat voidaksesi johtaa integroitujen digitaalisten performanssimarkkinointi kampanjoiden toteutusta ja kehittämistä.
Arvostamme kokemusta vähittäiskaupan alalta, oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Tulevia kollegoitasi sekä Sinua ajaa aito halu luoda ylivertainen ja yllättävän helppo asiakaskokemus.

Odotamme sinulta:
- Kokemusta kuluttajaverkkokaupan ja digitaalisen median hallinnasta
- Operatiivista kokemusta mm. AdWords-, Adobe campaign-, Google Tag Manager- alustoista ja ympäristöistä, kampanjoiden rakentamisesta, optimoinnista, seurannasta.
- SEO optimoinnin ymmärrystä, kokemusta mediatoimistoyhteistyöstä
- Erittäin vahvaa web analytiikan ymmärrystä ja käyttökokemusta, etenkin Google Analytics ympäristö. Kyky luoda erilaisia raportteja ja segmenttejä työn tueksi.
- Ohjelmallisen ostamisen alustojen tuntemus eduksi
- Analyyttistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
- Vahvoja yhteistyötaitoja sekä kykyä keskustella useilla eri tasoilla isossa organisaatiossa
- Positiivista otetta työhön nopeasti muuttuvassa ympäristössä


Töissä K-ryhmässä
Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisen ketjutoiminnan näköalapaikalla, haasteellisen ja monipuolisen työn sekä ison konsernin edut.

K-ryhmän noin 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1 500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa alan asiakkaitamme palvelevat Onninen, K-Rauta, Byggmakker, Senukai, OMA ja Rautakesko Yrityspalvelu.

Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Kesko on maailman vastuullisin kaupan alan yritys ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimmän kaupan hyllyillä kuin verkossakin. www.kesko.fi


Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 21.01.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ketjujohtaja Olli Pere, olli.pere(a)kesko.fi.
Tulosta
Takaisin ylös