Verkkokaupan myyntipäällikkö K-ryhmään

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 4.1.2018
Haku päättyy 21.1.2018
ETSIMME K-Rautaan verkkokaupan myyntipäällikköä

Innostutko kaupan tekemisestä ja myynti on intohimosi? Oletko parhaimmillasi monikanavaisessa ympäristössä? Oletko positiivinen, energinen ja tuloshakuinen verkkokaupan ammattilainen ja haluat olla osa tiimiä, jonka vastuulla on K-Raudan verkkokaupan myynnin kehittäminen?


Vastuualueesi
Työskentelet Rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalla K-Rauta-ketjuyksikössä Vantaalla. Verkkokaupan myyntipäällikkö valmistelee Suomen K-Raudan verkkokaupan toimintasuunnitelman ja vastaa verkkokaupan myynnin kehittämisestä yhdessä oman tiimin ja sidosryhmien kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu verkkokaupan kehittäminen myyntikanavana, myyntisuunnitelman laatiminen, verkkokaupan kampanjahallinta sekä analytiikan tehokas hyödyntäminen.

Arvostamme kokemusta vähittäiskaupan alalta, vahvaa digitaalista osaamista, oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Tulevia kollegoitasi sekä Sinua ajaa aito halu luoda ylivertainen ja yllättävän helppo asiakaskokemus.


Odotamme sinulta:
- Sinulla on jo useamman vuoden kokemus verkkokaupan myynninjohtamisesta ja performanssin optimoinnista vähittäiskaupan alalta
- Ymmärrystä kategoriajohtamisesta
- Kaupallista korkeakoulututkintoa, mieluiten liiketoiminnan johtamisen alueelta
- Kokemusta yhteistyöstä teknologiatiimien kanssa matriisiorganisaatiossa
- Analyyttistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
- Vahvoja neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä keskustella useilla eri tasoilla isossa organisaatiossa
- Positiivista otetta työhön nopeasti muuttuvassa ympäristössä


Töissä K-ryhmässä
Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisen ketjutoiminnan näköalapaikalla, haasteellisen ja monipuolisen työn sekä ison konsernin edut.

K-ryhmän noin 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1 500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa alan asiakkaitamme palvelevat Onninen, K-Rauta, Byggmakker, Senukai, OMA ja Rautakesko Yrityspalvelu.

Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Kesko on maailman vastuullisin kaupan alan yritys ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimmän kaupan hyllyillä kuin verkossakin. www.kesko.fi


Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 21.01.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ketjujohtaja Olli Pere, olli.pere(a)kesko.fi.
Tulosta
Takaisin ylös