K-kauppiaaksi

Kauppa on K-ryhmän sydän ja meitä K-ryhmäläisiä yhdistää aito innostus kauppaa ja sen kehittämistä kohtaan. K-kauppiaana johdat oman kauppasi yritystoimintaa itsenäisesti Keskon tukemana.

Kauppiaana pääset rakentamaan unelmiesi kauppaa, jota saat johtaa ja kehittää parhaaksi katsomallasi tavalla. Päätät itse, mitä teet ja miten. Asetat myös raamit työntekijöidesi tekemiselle. Hyvin tehty työ näkyy niin asiakkaiden kasvoilla kuin tuloksena viivan alla. Kauppiaan työn tärkein tavoite on asiakkaan odotusten ylittäminen ja uusiin tarpeisiin vastaaminen.
 
Kauppiaan työ on oikea kaupankäynnin käytännön korkeakoulu; opit liiketoiminnan kaikista osa-alueista. Kauppiaidemme mielestä parasta työssä onkin sen monipuolisuus. Olet tiiviisti mukana myymälätyössä ja toimit tarpeen mukaan monessa roolissa toimitusjohtajasta talonmieheen.

Lisäksi K-ryhmä järjestää kauppiaille koulutusta, joka antaa konkreettisia työkaluja mm. talous- ja henkilöstöasioiden hoitoon. Tukena on myös aktiivinen kauppiasverkosto, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. 

Tarvitsemme jatkuvasti uusia kauppiaita uusiin tai vanhoihin kauppapaikkoihin. Tule kehittymään kanssamme!

Takaisin ylös