Raportit ja presentaatiot

Kesko kutsuu sijoittajat, analyytikot ja median edustajat keskiviikkona 7. joulukuuta 2022 kello 14–16 pidettävään pääomamarkkinapäiväänsä.

Tilaisuudessa Keskon johto kertoo yhtiön strategian toteutuksesta sekä muista ajankohtaisista teemoista. Tilaisuus on englanninkielinen.

Lisätietoja tapahtuman sivulta.

Pääomamarkkinapäivä pidetään Keskon K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa, osoitteessa Työpajankatu 12, 00580 Helsinki. Tilaisuutta voi seurata myös verkon välityksellä joko suorana tai jälkikäteen tallenteena.  Tilaisuuden aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Paikan päälle tulijoiden on ilmoittauduttava 23. marraskuuta 2022 mennessä Minna Hannulalle (etunimi.sukunimi@kesko.fi). Tapahtuman seuraaminen verkossa ei vaadi rekisteröintiä.

Osakesäästäjän ilmainen lounas on kaikille Suomen osakesäästäjien jäsenille suunnattu webinaarisarja, jossa tutustutaan Suomen vaihdetuimpiin pörssiyhtiöihin.

Keskon talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund pitää webinaarissa presentaation 15.11. klo 11.-30-12.30. Presentaatio julkaistaan tällä sivulla lähempänä ajankohtaa. 

Webinaarisarjassa eri yhtiöiden edustajat kertovat mitä yritys tekee, ajankohtaisia kuulumisia yhtiöstä ja miltä tulevaisuus näyttää. Lisätietoja webinaarisarjasta saat osakesäästäjien nettisivuilta.

Kepler Cheuvreux, Autumn Conference, Paris.

Jukka Erlund, CFO ja Hanna Jaakkola, sijoittajasuhdejohtaja.

Keskon vastuullisuusstrategia päivitettiin keväällä 2022.

Englanninkielisessä, vastuullisuusteemoihin keskittyvässä virtuaalisessa sijoittajatapahtumassa 29.8.2022 kävimme läpi sitä, miten uuden vastuullisuusstrategian toteutus näkyy Keskon käytännön toiminnassa.

Lue lisää tapahtumasivulta.

SEB Nordic Large Cap Seminar 2022.

Esityksen pitää Jukka Erlund, CFO.

SEB:n järjestämä tilaisuus, jossa Keskon talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund kertoi yhtiön Q1-tuloksesta ja rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialajohtaja Jorma Rauhala oman toimialansa näkymistä.

Järjestimme Keskoa seuraaville analyytikoille tutustumiskäynnin K-Citymarket Ruoholahteen, minne on rakenteilla Suomen ensimmäinen ruokakaupan yhteyteen tuleva ruoan verkkokaupan automaattiavusteinen keräilyjärjestelmä.
Toimialajohtaja Ari Akseli avasi tilaisuudessa pitämässään esityksessä ruoan verkkokaupan tämänhetkistä kehitystä.

Kesko Oyj:n virtuaalinen Digital Hour -tilaisuus 1.12.2021 klo 13–14

Kesko on kaupan alan edelläkävijä digitalisaatiossa. Keskon digitaalisen kaupan myynti on noussut jo 1,4 miljardiin euroon. Kesko kutsuu analyytikot, sijoittajat ja median edustajat virtuaaliseen sijoittajatilaisuuteen, joka järjestetään keskiviikkona 1.12.2021 klo 13–14. Tilaisuudessa keskitytään digitalisaatioon ja Keskon digitaaliseen strategiaan. Tilaisuus on englanninkielinen.

Tilaisuudessa esiintyvät:

Jukka Erlund, talousjohtaja

Anni Ronkainen, Chief  Digital Officer

Tilaisuuden esityksiä voi seurata suorana webcast-lähetyksenä tai tallenteena tilaisuuden jälkeen. Kysymyksiä voi esittää kirjallisesti suoran webcast-lähetyksen aikana chat-toiminnon kautta. 

Lisätietoja: Hanna Jaakkola, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 010 53 23540, hanna.jaakkola(at)kesko.fi

Takaisin ylös