Raportit ja presentaatiot

Kesko kutsuu sijoittajat, analyytikot ja median edustajat keskiviikkona 7. joulukuuta 2022 kello 14–16 pidettävään pääomamarkkinapäiväänsä.

Tilaisuudessa Keskon johto kertoo yhtiön strategian toteutuksesta sen kolmella toimialalla, eli päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa. Lisäksi käsitellään ajankohtaisia teemoja, kuten inflaatiota, energiaa ja vihreää siirtymää. Tilaisuus on englanninkielinen.

Pääomamarkkinapäivä pidetään Keskon K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa, osoitteessa Työpajankatu 12, 00580 Helsinki. Tilaisuutta voi seurata myös verkon välityksellä joko suorana tai jälkikäteen tallenteena.  Tilaisuuden aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Paikan päälle tulijoiden on ilmoittauduttava 23. marraskuuta 2022 mennessä Minna Hannulalle (etunimi.sukunimi@kesko.fi). Tapahtuman seuraaminen verkossa ei vaadi rekisteröintiä.

Tilaisuuden ohjelma ja esitysmateriaalit sekä webcast-linkki julkaistaan myöhemmin tällä sivulla. 

Osakesäästäjän ilmainen lounas on kaikille Suomen osakesäästäjien jäsenille suunnattu webinaarisarja, jossa tutustutaan Suomen vaihdetuimpiin pörssiyhtiöihin.

Keskon talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund pitää webinaarissa presentaation 15.11. klo 11.-30-12.30. Presentaatio julkaistaan tällä sivulla lähempänä ajankohtaa. 

Webinaarisarjassa eri yhtiöiden edustajat kertovat mitä yritys tekee, ajankohtaisia kuulumisia yhtiöstä ja miltä tulevaisuus näyttää. Lisätietoja webinaarisarjasta saat osakesäästäjien nettisivuilta.

Keskon vuoden 2022 tammi-syyskuun osavuosikatsaus julkaistaan torstaina 27.10.2022 noin klo 8.00 pörssitiedotteena.

Englanninkielinen puhelinkonferenssi pidetään klo 9.00. Esityksen pitää Keskon pääjohtaja Mikko Helander ja kysymyksiin on vastaamassa pääjohtajan lisäksi myös muu konsernin johtoryhmä. Linkki englanninkieliseen puhelinkonferenssiin on: https://kesko.videosync.fi/2022-q3-results. Konferenssiin osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Tilaisuus on katsottavissa myöhemmin tallenteena.

Englanninkielisen puhelinkonferenssin numerot ovat:

PIN kaikkiin numeroihin: 843644

Suomi: +358 9 7479 0572

Ruotsi: +46 8 5664 2754

Iso-Britannia: +44 330 165 3641

Yhdysvallat: +1 646 828 8082

Suomenkielinen tiedotustilaisuus järjestetään klo 11.30. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta webcastina (linkki alla). Kysymyksiä voi esittää lähetyksen chatin kautta. Tilaisuus on katsottavissa myöhemmin tallenteena.  

Kepler Cheuvreux, Autumn Conference, Paris.

Jukka Erlund, CFO ja Hanna Jaakkola, sijoittajasuhdejohtaja.

Keskon vastuullisuusstrategia päivitettiin keväällä 2022. Vastuullisuusteemoihin keskittyvässä virtuaalisessa sijoittajatapahtumassa käydään läpi sitä, miten uuden vastuullisuusstrategian toteutus näkyy Keskon käytännön toiminnassa.
 

Aiheesta keskustelemassa

  • vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riikka Joukio

  • päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Ari Akseli

  • rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialajohtaja Jorma Rauhala

  • autokaupan toimialajohtaja Matti Virtanen


Tapahtuma on englanninkielinen ja sitä voi seurata joko suorana maanantaina 29.8.2022 klo 13-14 tai katsoa jälkikäteen tallenteena. Tilaisuuden aikana voi esittää kysymyksiä chatin kautta.
 
Linkki lähetykseen: https://kesko.videosync.fi/sustainability-hour

 

SEB Nordic Large Cap Seminar 2022.

Esityksen pitää Jukka Erlund, CFO.

SEB:n järjestämä tilaisuus, jossa Keskon talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund kertoi yhtiön Q1-tuloksesta ja rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialajohtaja Jorma Rauhala oman toimialansa näkymistä.

Järjestimme Keskoa seuraaville analyytikoille tutustumiskäynnin K-Citymarket Ruoholahteen, minne on rakenteilla Suomen ensimmäinen ruokakaupan yhteyteen tuleva ruoan verkkokaupan automaattiavusteinen keräilyjärjestelmä.
Toimialajohtaja Ari Akseli avasi tilaisuudessa pitämässään esityksessä ruoan verkkokaupan tämänhetkistä kehitystä.

Kesko Oyj:n virtuaalinen Digital Hour -tilaisuus 1.12.2021 klo 13–14

Kesko on kaupan alan edelläkävijä digitalisaatiossa. Keskon digitaalisen kaupan myynti on noussut jo 1,4 miljardiin euroon. Kesko kutsuu analyytikot, sijoittajat ja median edustajat virtuaaliseen sijoittajatilaisuuteen, joka järjestetään keskiviikkona 1.12.2021 klo 13–14. Tilaisuudessa keskitytään digitalisaatioon ja Keskon digitaaliseen strategiaan. Tilaisuus on englanninkielinen.

Tilaisuudessa esiintyvät:

Jukka Erlund, talousjohtaja

Anni Ronkainen, Chief  Digital Officer

Tilaisuuden esityksiä voi seurata suorana webcast-lähetyksenä tai tallenteena tilaisuuden jälkeen. Kysymyksiä voi esittää kirjallisesti suoran webcast-lähetyksen aikana chat-toiminnon kautta. 

Lisätietoja: Hanna Jaakkola, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 010 53 23540, hanna.jaakkola(at)kesko.fi

Pääjohtaja Mikko Helander esittelee Keskoa sijoituskohteena Inderesin sijoittajapäivässä. 
Katso esitys 

SEB:n järjestämä tilaisuus jossa Keskon autokaupan toimialajohtaja Matti Virtanen kertoo autokaupan näkymistä.

Family Economy Week -talousviikko 18-22.10.2021

18.10. suomenkielinen ohjelma klo 15.30 alkaen: puheenvuoro Riikka Joukio, johtaja, vastuullisuus ja yhteiskuntasuhteet

Lähetys on katsottavissa suorana www.familyeconomyweek.fi etusivulla tai vaihtoehtoisesti suorana tai tallenteena jälkikäteen Pörssisäätiön YouTube-kanavalla osoitteessa: https://youtu.be/lIUU8BfmJJ4  

Takaisin ylös