Sijoittajasuhdeperiaatteet

Kesko tuottaa sijoittajasuhdestrategiansa mukaisesti rahoitusmarkkinoille oikeaa ja ajantasaista tietoa Keskon strategiasta, toiminnoista ja taloudellisesta asemasta. Tavoitteena on parantaa Keskon toiminnan tunnettuutta ja lisätä sijoitusinformaation avoimuutta siten, että Keskosta sijoituskohteena muodostuu mahdollisimman oikea kuva.

Keskon julkaisee vuosiraportin, tilinpäätöstiedotteen, puolivuosikatsauksen ja kaksi osavuosikatsausta. Lisäksi julkistetaan konsernin myynti kuukausittain lehdistötiedotteena ja K-ryhmän vähittäismyynti osavuosikatsausten yhteydessä. Nämä ja muuta sijoittajatietoa ovat luettavissa suomeksi ja englanniksi Keskon internet-sivustolta, joka on tasapuolisesti ja samanaikaisesti kaikkien markkinaosapuolten saatavilla.

Sähköpostitse lähetettäviä Keskon pörssi- ja lehdistötiedotteita voi tilata osiosta "Media" ja painetun tilinpäätöksen osoitteesta IR@kesko.fi.

Tilaisuudet ja hiljainen jakso

Kesko järjestää pääasiassa analyytikoille ja median edustajille tarkoitettuja tiedotustilaisuuksia tulosjulkistusten ja merkittävien uutisointien yhteydessä. Sijoittajille, analyytikoille ja muille pääomamarkkinoiden edustajille järjestetään tarvittaessa yritysesityksiä ja taustatietotilaisuuksia eri teemoista.

Keskon johto tapaa säännöllisesti sijoittajia ja analyytikoita. Kyselyihin vastataan puhelimitse, sähköpostilla ja järjestämällä tapaamisia.

Kesko noudattaa 30 päivän hiljaista jaksoa ennen tilinpäätöstiedotteen, puolivuosikatsauksen ja osavuosikatsauksen julkistamista.

Takaisin ylös