TOMMI JA KATRI RANKI KAHDEN K-MARKETIN KAUPPIAIKSI VANTAAN KORSOSSA

Tommi (42) ja Katri Ranki (41) aloittavat K-Market Kulomäen kauppiaina helmikuussa. Maaliskuussa tuoreelle kauppiasparille siirtyy myös K-Market Riskilänkuja, sekin Vantaan Korsossa.

"Tarkoituksemme on kehittää kaupoista palvelevia lähikauppoja, joista saa paikallisten tuotteiden lisäksi myös hyvän mielen. Meillä saa myös vaihtaa kuulumiset, ja me kauppiaat sekä iloinen ja palveleva henkilökuntamme autamme ja avustamme tarvittaessa", Tommi Ranki lupaa.

Ennen kauppiasuralle siirtymistä Tommi on tehnyt työuraa muun muassa ostopäällikkönä teollisuudessa ja K-ryhmässä. Monikauppamalliin Tommi tutustui harjoittelukaupoissaan Siltamäen, Suutarilan ja Töyrynummen K-Marketeissa. Katrilla on esimies- ja asiantuntijakokemusta ravintola- ja ruokapalvelualalta, ja hän on koulutukseltaan restonomi (ylempi AMK).

"Kauppiaan toimenkuva kattaa lähes kaiken talonmiehen tehtävästä henkilöstöpsykologiin. Monipuolisuuden lisäksi tässä työssä kiehtovat ihmiskohtaamiset", Tommi kertoo.

Tommin ja Katrin K-Marketit työllistävät yhteensä 12 kaupan alan ammattilaista. Molemmat kaupat ovat entisiä Siwoja. Kaikki K-Marketeiksi muutetut Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaille vuoden 2018 loppuun mennessä.

Kauppiasperheeseen kuuluvat alakoulussa ja esikoulussa olevat tyttäret. Vapaa-aika kuluu lasten harrastusten merkeissä tai perheen kesken ulkoillen.

Tommi ja Katri Rankin K-Marketit Vantaan Korsossa:

  • 19.2.2018 alkaen: K-Market Kulomäki (os. Maauuninpolku)
  • 19.3.2018 alkaen: K-Market Riskiläkuja (os. Riskiläkuja 2)
Takaisin ylös