PIRKKO RAJALUOTO ALOITTAA KAUPPIASURANSA K-MARKET INARISSA

Kaupan alan tosiammattilainen, Pirkko Rajaluoto, aloittaa kauppiasuransa aprillipäivänä 1.4. Inarin K-Marketissa. Pirkko ottaa luotsatakseen perinteikkään kauppapaikan, joka kokee melkoisia muutoksia vielä tämän vuoden aikana.

K-Market Inari toimii nykyisissä tiloissaan maaliskuun loppuun ja muuttaa sitten läheiseen entisen Siwan rakennukseen.

  • Aloitan kauppiasurani iloisella ja odottavalla mielellä. Kauppa ja kaupan arjen pyörittäminen ovat minulle tuttuja mutta tähän tulee uutena yrittäjän vastuu, Pirkko kertoo.

Pirkko Rajaluodolla on kaupallinen koulutus ja kaupan työstä kokemusta 35 vuotta. Ura on aloitettu opiskeluaikoina K-Supermarket Pohjantähdestä Sodankylästä. Inarin Kuukkelissa Pirkko toimi myymäläpäällikkönä 14 vuotta. Nyt hän aloittaa kauppiaana melkein naapurikiinteistössä.

  • Haluan kiittää työnantajaani Antero Ylävaaraa, että hän on luottanut minuun ja antanut vastuullisia kaupan tehtäviä, joissa olen voinut kasvaa yrittäjän uralle, kiittelee Pirkko.

Kuin kotiinsa tulisi

Pirkko kertoo, että he henkilökuntansa kanssa pitävät ykkösjuttuna palvelua ja ihmisläheisyyttä. Valikoimissa panostetaan tuoretuotteisiin ja etsitään lisää paikallisten tuottajien tuotteita. Kaupan paistouunissa paistuu kaupan kaikkina aukiolon tunteina tuoreita leipiä ja leivonnaisia. Myös grillistä saa mukaan kuumia tuotteita.

  • Meillä on kaupassa hyvä ilmapiiri ja asiakkaat ovatkin kiitelleet, että tänne on kuin kotiinsa tulisi, Pirkko kertoo hyvillään.

Ivalolainen Pirkko on luonnossa viihtyvä ihminen. Harrastuksikseen hän mainitsee metsästyksen, marjastuksen ja lenkkeilyn. Avopuoliso jatkaa omassa työssään mutta on tärkeänä taustatukena Pirkolle. Yhdessä he harrastavat mm. kelkkaretkiä Inarijärvellä ja päivittäisestä ulkoilusta pitää huolen pariskunnan koira.

Lisätietoja: K-kauppias Pirkko Rajaluoto, puh. 050 543 5657

Takaisin ylös