K-MARKET SIMONTORIN KAUPPIAAT OVAT MARI TIRRONIEMI JA AKI POIKILA

Mari Tirroniemi ja Aki Poikila aloittavat kauppiasuransa 8.4.2019 Simon K-Market Simontorilla.

Nykyiset K-kauppiaat Janne ja Linda Vuollo siirtymät kauppiaiksi Merikarvialle.

  • Ollaan todella iloisia ja innostuneita kauppapaikasta Simossa. Simo tuntui heti kotoisalta ja mukavalta paikalta, jossa tulemme varmasti viihtymään koko perhe. Luonto on lähellä, on palveluita ja aktiviteetteja lapsille. Itsekin jokivarren kylillä kasvaneena arvostan luontoa ja sen monimuotoisuutta, Mari kertoo.

Paikallisuus ja kotimaisuus on tärkeää

  • Paikallisuus ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä. Simontorilla kotimaisuus onkin ollut hienosti esillä ja nostanut ajatuksia mieliin. Tästä on hyvä jatkaa töitä kotimaisen ruoan puolesta.

  • Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita niin tuotteisiin kuin palveluihin liittyen ja haluamme kehittää kauppapalveluita asiakkaiden tarpeisiin sopivimmiksi. Meille on helppo tulla juttelemaan ja kertomaan ajatuksia. Haluamme osaltamme tuoda Simoon elinvoimaisuutta.

  • Olemme perheyritys, puolisoni Aki tulee työskentelemään rinnalleni ja viisi tytärtämme tulevat olemaan tuttu näky kaupan arjessa. Tytöt pitävät meidät virkeinä ja kaikki vapaa-aika meneekin heidän kanssaan puuhastellessa.

Mari on aloittanut kaupan työt K-Market Muurolassa ja viimeisen vuoden hän on työskennellyt ja samalla suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen K-Supermarket Kauppatorilla Rovaniemellä. Akilla on tekninen tausta, hän on työskennellyt viimeiset 10 vuotta Rovaniemen kelkkatehtaalla BRP Finland Oy:ssä.

Lisätietoja: K-kauppias Mari Tirroniemi, puh. 045 122 2142

Takaisin ylös