Lauri Hussi K-Market Koivistonpuistikon kauppiaaksi

Lauri Hussi Turusta tulee Porin K-Market Koivistonpuistikon kauppiasyrittäjäksi, aloitus on aprillipäivänä 1.4.2019. Hän ottaa myös alkukesästä avautuvan uuden K-Market Itätuulen luotsatakseen.

Nykyinen K-kauppias Jari Haarala on siirtynyt Raumalla K-Supermarket Vesselin kauppiaaksi.

Lauri Hussi on päivittäistavarakaupan ammattilainen. Hän on työskennellyt aikaisemmin S-ryhmässä 24 vuotta mm. market-päällikkönä. Lauri on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen ja valmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun hän teki Turussa K-Market Jäkärlässä Marko ja Marjut Vistin ohjauksessa.

  • Kaupan työ on minulle tuttua ja mieluista mutta nyt tähän tulee lisänä yrittäjän vastuu, Lauri tuumailee.

Laurin veli ja kummisetä toimivat kauppiaina Turussa ja Lauri kertoo saavansa myös heiltä tukea ja kannustusta yrittäjän uralleen.

  • K-Market Koivistonpuistikko on hyvin hoidettu kauppa ja siinä on osaava henkilökunta, joten saan aloittaa kauppaan, henkilökuntaa ja asiakkaisiini tutustumalla, hän suunnittelee. K-Market Itätuulen henkilökunnan rekrytointi alkaa huhtikuussa.

Lauri Hussin perheeseen kuuluvat puoliso ja 11-vuotias poika. Lauri harrastaa monipuolista liikuntaa, talvisin hän valmentaa poikansa jääkiekkojoukkuetta ja itse höntsäjääkiekkoa, kesäisin puolestaan golfkentät kutsuvat.

Lisätietoja: K-kauppias Lauri Hussi, puh. 045 215 0866

Takaisin ylös