Iina Komeri aloittaa kauppiasuransa K-Market Tammelassa

Iina Komeri lähtee K-kauppiasuralle ja aloittaa kesäkuun alusta Tammelan K-Marketin kauppiasyrittäjänä.
  • Lähden todella hyvillä mielin kauppiaaksi ja juuri tähän kauppapaikkaan!, Iina iloitsee. Odotan innolla tutustumista Tammelaan ja tammelalaisiin. Nykyinen kauppias Eino Amonsen on ollut hyvin pidetty kauppias, joten siltäkin osin on isot saappaat täytettävänä.

Iina on aloittanut kaupan työt opiskelujen ohessa 2007 ja häntä suoraan lainaten: ”sinnehän sitten jäin, kun työ oli niin antoisaa”. Hän on työskennellyt K-Marketissa ja K-Supermarketissa. Tammelaan hän tulee Hämeenlinnan Tiiriön K-Citymarketista. Siellä hän on toiminut viimeiset neljä vuotta teollisten, panimo- ja pakastetuotteiden vastaavana. Iina haluaa lähettää kiitoksensa Jari Väisäselle, joka on ollut hänen kasvattajakauppiaansa Hämeenlinnassa.

Asiakkaat yllätetään valikoimalla ja palvelulla

  • K-Market Tammela tulee olemaan asiakkaidensa näköinen kauppa ja valikoimassa näkyvät vahvasti asiakastoiveet ja –ideat. Tuomme myös esille lähellä tuotettuja tuotteita. Tulkaa rohkeasti tutustumaan ja kertomaan!, kehottaa Iina. Yllätämme asiakkaamme päivittäin valikoimalla ja palvelulla, Iina lupaa.

  • Ensi töikseni päivitämme henkilökunnan kanssa hedelmä-, vihannes- ja leipäosastot. Lisäämme myöskin näille osastoille paikallisia tuotteita. Leipäosastolta tulee löytymään kaupan kaikkina aukioloaikoina tuoretta ja lämmintä leipää.  Ja pikkuhiljaa teen muutoksia ympäri kauppaa, kun tutustun siihen paremmin, suunnittelee Iina tulevaa.

K-Market Tammelan henkilökunta jatkaa Iinan palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Iinan perheeseen kuuluvat puoliso, joka jää omaan työhönsä mutta on tärkeänä taustatukena ja näkyy myös kaupalla, sekä 3-vuotias tytär. Vapaa-aikanaan Iina harrastaa lenkkeilyä ja ruuanlaittoa.

Lisätietoja: K-kauppias Iina Komeri, puh. 044 336 2111

Takaisin ylös