Harri Kankaala kauppiaaksi kolmelle kylälle

Harri Kankaala aloittaa kauppiasyrittäjäuransa sekä Nurmossa että Seinäjoella. Hänestä tulee kolmen K-Marketin kauppias.

Nurmon K-Market siirtyy Harrille 12.5. ja Seinäjoen K-Marketit Uppa sekä Ruukintie 19.5.

Kaupan tulee elää ajassa

  • Hienolta tuntuu saada kolme hyvin hoidettua ”kyläkauppaa” luotsattavaksi. Mukana saa vielä osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan, kiittelee Harri.

  • Kaupat ovat nykyajan lähikauppoja sisältäen jatkossakin monipuolisesti muitakin palveluita, jotka tukevat ruokakauppaa. Kaiken keskiössä on kuitenkin ruokakauppa ja asiakaslähtöiset valikoimat. Haluan olla koko ajan jyvällä siitä, mitä asiakkaamme haluavat nyt ja tulevaisuudessa, Harri kertoo.

  • Valikoimissa tärkeässä osassa ovat paikalliset, lähiseudun tuotteet ja asiakkaiden toivomusten mukainen valikoima. Satsaan myös hyvään erityisruokavalioiden tuoterepertuaariin. Ja mikään ei voita vastapaistetun pullan ja leivän tuoksua kauppaan tultaessa.

  • Toivon asiakkailta paljon palautetta ja tuotetoiveita, jotta voimme kehittyä, elää ajassa ja tarjota monipuolisia ruokanautintoja, pyytää Harri.

Harri Kankaalan tausta on keskijohdon tehtävistä Alkosta ja Hankkijalta. Opiskeluajoilta on työkokemusta myös päivittäistavarakaupasta. Hän on suorittanut K-ruokakauppiasvalmennuksen ja siihen kuuluvan kauppaharjoittelun Kurikan K-Supermarketissa. Harrin perheeseen kuuluvat puoliso Riikka, joka  jatkaa omassa työtehtävässään Ruokavirastossa Seinäjoella ja 11 v. Lauri-poika, jota kovasti kiinnostaa kaupan työ. Harri kertoo harrastavansa liikuntaa hiihtämällä ja rullaluistelemalla. Lisäksi erilaiset piha- ja puutarhatyöt ovat mieluisia.

  • Haluan kiittää kauppiaskollegoitani ja Kurikan K-Supermarketin henkilökuntaa saamastani tuesta ja opista. Kasvattajakauppiaani oli Kurikan K-Supermarketista Toni Hahka ja Alavudelle siirtyvä kauppias Maria Saarnio on perehdyttänyt minua hienosti kolmen kauppani asioihin ja kokonaisuuksiin.

Lisätietoja: K-kauppias Harri Kankaala, puh. 040 764 2166

Takaisin ylös