K-Citymarket Hämeensaaren kauppiaaksi Eemeli Aaltonen

Eemeli Aaltonen aloittaa K-Citymarket Hämeensaaren kauppiaana 1.8.2019.

Aaltonen suuntaa K-Citymarket Hämeensaaren kauppiaaksi iloisin mielin: ”Tuntuu hienolta saada aloittaa kauppiaana K-Citymarket Hämeensaaressa. Edellinen kauppias Antti-Jussi Kivi on pitänyt kaupasta hyvää huolta.”

K-Citymarket Hämeensaaren nykyinen kauppias Antti-Jussi Kivi siirtyy K-Citymarket Vihti Nummelan kauppiaaksi. ”Haluan kiittää asiakkaita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita yhteisistä vuosista. Lisäksi toivotan Eemelille onnea K-Citymarket Hämeensaaren uutena kauppiaana”, Kivi sanoo. 

”Aion korostaa Hämeensaaren K-Citymarketissa valikoimaa, laatua ja palvelua. Haluan tarjota asiakkaille elämyksiä joka ostoskäynnillä. Hyvä asiakaspalvelu, valikoiman laajuus ja hieman erikoisemmatkin tuotteet ovat asioita, joihin haluan Hämeensaaressa panostaa”, Aaltonen sanoo.

K-Citymarket Hämeensaari on Aaltosen mukaan hyvin hoidettu kauppa, joten alkuun kauppias aikoo keskittyä asiakkaisiin ja henkilökuntaan tutustumiseen: ”Asiakas päättää, mihin suuntaan lähdemme yhdessä kauppaa kehittämään”, Aaltonen pohtii. K-Citymarket Hämeensaaren henkilökunta siirtyy Eemeli Aaltosen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Toivon, että asiakkaat tulevat rohkeasti kertomaan, kuinka voimme entisestään kehittää kauppaa ja sen valikoimia. Kaikki kehitysideat ovat tervetulleita”, Aaltonen toteaa.

Aaltonen kertoo, että keskustan palvelujen läheisyys luo kaupalle monia mahdollisuuksia. ”Visionani on kätevä ja nopea hypermarket, jossa on vaivatonta asioida”, Aaltonen kuvailee.

Lisätietoja:

Eemeli Aaltonen, p. 0400 443 787

K-ryhmän viestintä, p. 050 596 7977, viestinta@kesko.fi (klo 8-16)

Takaisin ylös