Toni Ollila ja Anni-Elina Säävälä luotsaamaan Haapaveden K-Marketia

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.5.2020 K-Market Haapaveden uudet kauppiaat ovat 14.6. alkaen Toni Ollila ja Anni-Elina Säävälä.

Kauppiasura aloitetaan Haapavedellä innostuneena

”Me olemme innoissamme saamastamme mahdollisuudesta aloittaa kauppiasura Haapavedellä. Haapavesi vaikuttaa mukavalta kaupungilta ja varmasti viihdymme siellä. K-Market Haapavesi on siisti ja viihtyisä kauppa, vasta remontoitu myymälä ja uusi myymäläkalusto antavat meille hyvät puitteet aloitukseen”, Toni ja Anni-Elina iloitsevat.

Uudet kauppiaat nostavat tärkeimpien tekemisten top kolmoseen erinomaisen asiakaspalvelun, tuotteiden laadun ja tuote- sekä palveluvalikoiman kehittämisen asiakastoiveiden mukaiseksi. ”Haluamme palvella jokaista asiakasta täydellä sydämellä ja tehdä kaupasta asiakkaidemme näköisen. Tervetuloa tutustumaan meihin!”, kehottavat Toni ja Anni-Elina.

Vastuullisuus kuuluu kaupan arkeen kiinteästi. ”Valikoimaan haluamme lisää paikallisia ja kotimaisia tuotteita. Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita ja vähennämme toiminnasta syntyvää ruokahävikkiä”, Toni listaa.

Toni ja Anni-Elina ovat molemmat työskennelleet Kiimingin K-Supermarket Ateriassa. Toni on aloittanut siellä 2010 iltatyöntekijänä, käynyt vuoden pestin Hätälän kalatehtaalla ja palannut jälleen Ateriaan. Anni on ollut K-Supermarket Aterian vahvuudessa vuodesta 2015.Haapavesi saa Tonista ja Annista liikunnalliset ja ulkoilua harrastavat kauppiaat. Toni harrastaa myös metsästystä ja kalastusta. ”Yhteinen harrastuksemme on monipuolinen luonnossa liikkuminen.”Lisätietoja: K-kauppias Toni Ollila, puh.040 747 3988K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut


omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös