Huhtamäet Keravan K-Market Ahjontorin kyläkauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.5.2020 Juhani ja Maija Huhtamäki aloittavat kauppiasuransa Keravan K-Market Ahjotorilla 17.5.2020.

Aktiivisesti mukana yhteisössä

”Tuntuu todella upealta aloittaa kauppiasura Ahjontorilla. Kaupassa on aitoa kyläkauppatunnelmaa ja odotamme innoissamme, että pääsemme tutustumaan ympäristöön ja ihmisiin paremmin”, Juhani ja Maija iloitsevat. ”Aiomme osallistua aktiivisesti yhteisömme toimintaan, ja kunhan se on mahdollista, tulemme järjestämään Ahjontorilla mukavia tapahtumia”, lupaa Juhani.

Juhani mainitsee, että tärkeinä ja kunnia-asioina ovat myös kaupassa pakatut lihatuotteet, tuoreosastot ja alueen paras palvelu.

Nyt on erityisen tärkeää tuoda kotimaisuutta ja suomalaista ruokaa esille

Vastuullisuus kuuluu myös K-Market Ahjontorin ja ahjontorilaisten arkeen. ”Se on meillä jokapäiväistä toimintaa, olemmehan osa maailman vastuullisinta ruokakauppaa. Näinä poikkeusaikoina on erityisen tärkeää tuoda kotimaisuutta ja suomalaista ruokaa esille ja olla yhteistyössä alueen yritysten kanssa”, kauppias-Juhani sanoo.

Juhani kertoo saaneensa kaupan työstä kokemusta 17-vuotiaasta saakka. Viimeisimmäksi hän on työskennellyt K-Market Pasaatissa Pasilassa 17 vuotta. Samaisessa kaupassa on työskennellyt myös Maija-puoliso yhdeksän vuotta. Juhani tunnustaakin, että siellä he tapasivat ja sittemmin perustivat perheen.

Huhtamäkien perheeseen kuuluu kaksi pientä lasta. Juhani vitsailee, että harrastuksena on lasten perässä juokseminen ja kaikenlainen ulkoilu.

Lisätietoja: K-kauppias Juhani Huhtamäki, puh. 045 673 8172

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös