Farugh Rahmani aloittaa kauppiasuransa Seinäjoen K-Market Huhtatorilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.52020 Farugh Rahmani aloittaa kesäkuun 1. päivänä K-kauppiasuransa Seinäjoen Huhtalassa K-Market Huhtatorilla.

Paluu tuttuun kauppaan

Farughin haave toteutuu, kun hän aloittaa kauppiasuransa. ”Iloitsen mahdollisuudesta aloittaa Huhtatorin kauppiaana, fiilikset ovat aivan loistavat”, hän hehkuttaa. ”K-Market Huhtatori on tuttu ja turvallinen kauppa sillä olen työskennellyt täällä vuosina 2012-2014.”

”Kauppiasyrittäjyydessä minua kiehtoo ihmisten parissa työskentely, työn monipuolisuus, yrittäjyys sekä mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta.”

Iloista, nopeaa ja hyvää asiakaspalvelua

Farughin suunnitelmat K-Market Huhtatorin suhteen ovat selkeät. Valikoimia kehitetään asiakaskunnan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Etsitään parhaat paikalliset tuotteet ja vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville. ”Kartoitan mahdollisuuksia lisäpalveluille, kuten pakettiautomaatille ja Veikkaukselle”, Farugh lupaa. ”Huhtatori on lähiön ainoa kauppa ja siksi haluan tarjota entistä enemmän iloista, nopeaa ja hyvää asiakaspalvelua kävijöillemme. Olen vahvasti läsnä kaupan arjessa, joten toivon, että asiakkaamme tulevat juttelemaan kanssani ja kertomaan toiveistaan ja ajatuksistaan kauppansa suhteen.”

Vastuullisuus kuuluu K-Market Huhtatorin päivittäiseen työhön saumattomasti. ”Tänä päivänä erittäin tärkeäksi asiaksi on noussut henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuus sekä hyvinvointi, siihen panostamme”, kertoo Farugh.

Yrittäjän elämään Farugh on saanut ”peruskoulutuksen” isänsä perustamassa pizzeria-ravintolassa. ”Vaikka yritys oli isäni, niin vastuu ravintolan pyörittämisestä kuului pääasiassa minulle. Ostin yritystoiminnan itselleni lokakuussa 2018.”

Farugh Rahmanin perheeseen kuuluvat avopuoliso ja 7- sekä 5-vuotiaat tytöt. Vapaa-aikansa hän viettää pääasiassa perheen kanssa.

Lisätietoja: K-kauppias Farugh Rahmani, puh. 045 144 2533

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös