Iida Salon kauppiasura alkaa Kotkassa kahden K-Marketin voimin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.4.2020 Iida Salo aloittaa kauppiasuransa Kotkassa. 17.4. hän ottaa vastaan K-Market Aittakorven ja 24.4. K-Market Korelan.

Iida tarjoaa asiakkailleen sydämellisen palvelun lähellä kotia

Iida odottaa innolla kauppiasuransa aloittamista. ”Olen kotoisin maaseudulta ja lähes kymmenen vuoden pääkaupunkiseudulla asumisen jälkeen palan halusta päästä muuttamaan Kotkan kauniisiin merimaisemiin ja nauttimaan ympäröivästä luonnosta.”

”Aittakorpi on vähän yli vuosi sitten remontoitu ja siellä on hienot puitteet lähteä kehittämään palvelevaa lähikauppaa. Korelassa puolestaan on paljon potentiaalia ja kaupan 86 myyntineliötä pitävät sisällään paljon kokoaan suuremman sydämen”, hän toteaa kaupoistaan ja henkilökunnastaan ylpeänä.

Iida haluaa olla aktiivisesti mukana oman yhteisönsä jäsenenä

”Kauppiaana olo on minulle elämäntapa, aion olla paljon läsnä kaupoilla ja toiveissa olisi päästä tekemään yhteistyötä alueen oppilaitosten, yritysten sekä muiden toimijoiden kanssa. Haluan yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa rakentaa asiakkaidemme näköistä kauppaa ja tarjota alueen asukkaille hyvän valikoiman sekä sydämellisen palvelun lähellä kotia. Ideoita on paljon, mutta nykytilanteesta johtuen näiden kanssa joudutaan etenemään rauhallisesti”, kertoo kauppias-Iida koronan tuoman poikkeustilan keskellä suunnitelmistaan.

Vastuullisuusasiat otetaan Aittakorvessa ja Korelassa vakavasti: ” On kunnia saada olla osa yhtä maailman vastuullisinta yritystä. Erityisesti nyt vaikeina aikoina haluan tukea suomalaisen ruoan tuotantoa ja varsinkin lähiruokaa sekä toimia vastuullisena työnantajana ja veronmaksajana.”

Ura K-ruokakaupan työstä huipentuu kauppiasammattiin

Iidalla on hieno ura päivittäistavarakaupan työstä ja marraskuussa hän valmistui kauppiasvalmennuksesta. Hän on työskennellyt yli 10 vuotta K-ruokakaupoissa pienimmästä suurimpaan ketjuun asti vastaten uransa aikana lähes kaikista kaupan osastoista. Kauppiasharjoittelun Iida on suorittanut kauppias Matti Himbergin ohjauksessa K-Citymarket Vantaa Jumbossa, missä hän työskenteli 2,5 vuotta osastopäällikkönä vastaten teollisista, panimo- ja pakastetuotteista. Lisäoppia kauppiaan työhön hän on hankkinut myös kauppias Toni Pokelan K-Citymarket ja K-Market Iso Omenasta.  "Haluan kiittää kaikkia entisiä kauppiaitani sekä työkavereita tuesta ja ohjauksesta vuosien aikana. On hienoa olla tiellä kohti omia unelmia." Iida kiittelee.

Iidan perheeseen kuuluu kihlattu Toni, jota tullaan näkemään jonkin verran myös kauppojen arjessa. Lisäksi vauhtia vapaa-aikaan antaa kotona odottava kissa. Muutoin Iida tykkää kotoilusta ja Tonin kanssa yhteisenä haaveena on hankkia vene ja löytää merellä olosta vastapainoa kauppiaan kiireiselle arjelle.

Lisätietoja: K-kauppias Iida Salo, puh. 044 067 6832

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 
 

Takaisin ylös