Sammy ja Sanna-Maija Korpisen kauppiasura alkaa Tikkakoskelta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.3.2020 Sammy ja Sanna-Maija Korpinen aloittavat kauppiasuransa 1.4. K-Market Tikkarissa Tikkakoskella.

Sammy on päivittäistavarakaupan todellinen ammattilainen. Ura kaupan työssä on alkanut 1990 Keuruulla ja useamman käänteen jälkeen hän on päätynyt Mika ja Tiina Lankisen palvelukseen ensin Varkauteen, sieltä Suolahteen ja sitten K-Citymarket Äänekoskelle. Kauppiaaksi hän siirtyy Äänekosken K-Citymarketin päivittäistavarapuolen päällikön ja lihamestarin tehtävistä. Myös Sanna-Maija työskentelee samassa kaupassa kassa- ja asiakaspalvelutehtävissä. ”Kiitoksemme Mika ja Tiina Lankiselle sparrauksesta ja mahdollisuudesta kasvaa sekä kehittyä kauppiaan tehtäviin”, kiittelee Sammy, joka on ollut Lankisilla töissä 22 vuoden ajan.

Tarjoamme Tikkakosken parasta palvelua

”Tulemme tarjoamaan henkilökuntamme kanssa Tikkakosken parasta palvelua”, lupaavat Korpiset. Sammy ja Sanna-Maija iloitsevat, että pääsevät aloittamaan kauppiasuransa juuri K-Market Tikkarissa: ”K-kauppa on toiminut kylällä pitkään ja on hienoa päästä jatkamaan tätä perinnettä”.

Kauppiaina Sammy ja Sanna panostavat lähituottajiin, tuoretuotteisiin ja valikoimaan, joka on räätälöity tikkakoskelaisille. He haluavat myös järjestää erilaisia elämyksiä tapahtumien muodossa asiakkailleen. Lähituottajia he kehottavat ottamaan reippaasti yhteyttä. ”Keräämme asiakastoiveita ja luomme kaupalle omat sosiaalisen median väylät, että asiakkaamme pääsevät seuraamaan meitä vaikka päivittäin.”

K-Market Tikkarissa vastuullisuusteot ovat jokapäiväistä arjen työtä. Hävikki minimoidaan, hoidetaan kierrätysasiat ja pidetään silmällä energian kulutusta. ”Tärkeää on myös huolehtia henkilökunnasta”, Sammy listaa.

Sammyn ja Sanna-Maijan perheessä riittää vilskettä. Lapsia on neljä poikaa ja kolme tyttöä iältään 4 – 18 vuotta. Lisäksi perheeseen kuuluu kaksi koiraa. ”Yhteinen vapaa-aikamme onkin kulunut lasten harrastusten parissa tai muuten vietämme yhteistä aikaa”, Korpiset kertovat.

Lisätietoja: K-kauppias Sammy Korpinen, puh. 040 486 0688

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös