Kotkan K-Market Hovinsaari ja Hovila saavat kauppiaan Antti Pesosesta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.3.2020 Antti Pesonen aloittaa kauppiasuransa huhtikuussa. Ensin hän ottaa vastaan K-Market Hovinsaaren ja pari päivää myöhemmin K-Market Hovilan.

Antti lähtee innolla ja positiivisin odotuksin tälle matkalle

”Tuntuu todella mukavalta astua kauppiaan saappaisiin Kotkassa. Kiinnostavaa on ollut tutustua kokonaan uuteen ympäristöön ja asiakaskuntaan. Olen innolla ja positiivisin odotuksin tällä matkalla” kertoo kauppias-Antti.

Antti on työskennellyt kaupan alalla vuodesta 2001 useissa eri tehtävissä ja eri vastuualueiden parissa. Viimeiset yhdeksän vuotta hän on vastannut teollisten ja panimon osastoista Helsingissä K-Market Kotikonnussa, missä Antti on suorittanut myös kauppiasharjoittelunsa.

”Kiitokset ovat varmasti tässä kohtaa paikallaan. Kiitos ihan kaikille, jotka ovat tehneet kanssani yhteistyötä ja auttaneet minua kehittämään omaa osaamistani. K-Market Kotikonnun kauppias Jiri Tynkkyselle luonnollisesti erityinen kiitos tuesta kauppiasvalmennuksen aikana.”

”Näinä poikkeuksellisina aikoina toivon kaikille kollegoille ja kaupan alalla työskenteleville uskoa tulevaan ja voimia pitää yllä positiivista otetta, sillä toimimme yhteiskunnan toimintakyvyn kannalta merkittävällä alalla. Yhteistyöllä tästäkin selvitään!”, Antti tsemppaa.

Antti haluaa kauppojensa erottautuvan edukseen

”Haluan K-Market Hovinsaaren ja Hovilan erottautuvan edukseen sekä asiakaspalvelun että valikoiman saralla. Toimimme siten, että myymälässä on helppo ja miellyttävä asioida, ja että valikoima on suunniteltu kunkin kaupan asiakkaiden tarpeet huomioiden. Lisäksi minulle on tärkeää luoda työympäristö, jonne henkilökunta tulee innolla töihin” Antti kertoo suunnitelmistaan.

Vastuullisuus on kaikkea päivittäistä tekemistä

Kauppojen vastuullisuus koskee kaikkea päivittäistä tekemistä. ”Parhaillaan selvitän yhteistyökumppania hävikkiruoan hyödyntämiseksi. Mahdollisissa tulevissa remonteissa tai muutoksissa myymälöissä pidän tärkeänä huomioida esimerkiksi energiatehokkuutta osana tulevaa toimintaa. Luonnollisesti tulen kartoittamaan lähituottajien tarjonnan ja pyrin tarjoamaan asiakkaille lähituottajien tuotteita mahdollisuuksien mukaan.”

Vapaa-aikana mukana lasten harrastuksissa

Antti nauttii vapaa-ajastaan lasten harrastusten parissa ja puolison sekä koiran kanssa lenkkeilystä. Antin perheeseen kuuluvat aviopuoliso, 7-vuotias maailman upein voimistelijatytär ja 9-vuotias jalkapalloilijapoika. ”Näiden mahtavien tyyppien kanssa on hyvä viettää vapaa-aikaa”, Antti vakuuttaa.

Lisätietoja: K-kauppias Antti Pesonen, puh. 050 369 4668

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös