K-Supermarket Ykköstorin ja K-Market Anjalan kauppiaaksi Mirko Antikainen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.3.2020 Ruuanvalmistuksen ja ruokakaupan tosiammattilainen Mirko Antikainen aloittaa kauppiasuransa 19.4. K-Supermarket Ykköstorilla Inkeroisissa ja 23.4. K-Market Anjalassa.

Mirkolla on hengästyttävä työura, koulutukseltaan hän on lihamestari, kokki ja leipuri. Hän on työskennellyt Stockmannin lihamestarina, K-Citymarket Iso Omenan kokkina ja palvelutiskin vastaavana, K-Supermarket Mankkaalla Herkkutori-palvelulinjaston hoitajana ja K-Supermarket Seilorissa kalaosaston vastaavana. Kauppiasharjoittelun hän suoritti Neste K Keimolassa ja K-Supermarket Soukassa. Neste K Tuuliruusussa hän on toiminut ravintolatoimen johtajana. ”Työuraa kaupoissa ja ravintoloissa on kertynyt kaikkiaan 31 vuotta”, Mirko kertoo.        

”Mielelläni otan kauppapaikan vastaan ja odotan kovasti asiakkaiden kanssa yhteistä taivalta vuosien saatossa. Uskon että tästä tulee mielenkiintoinen seikkailu niin minulle kuin työntekijöille ja asiakkaille on luvassa mukavia kokemuksia”, Mirko kertoo suunnitelmistaan.
 

Mirko haluaa olla koko kylän kauppias


Molemmissa kaupoissa Mirko tulee nostamaan paikkakunnan ja lähiseudun tuottajia vahvasti esille. ”Haluan tarjota asiakkailleni ensiluokkaista lähiruokaa.” K-Supermarket Ykköstorilla Herkkutori-palvelutiksi tulee olemaan ykkösasia.
 

Vastuullisuusasiat tullaan hoitamaan Ykköstorilla ja Anjalassa viimeisen päälle. ”Kauppani tarjoavat hyväta ruokakaupan lähipalvelut. Kannan vastuuni henkilökuntani ja asiakkaideni hyvinvoinnista niillä keinoilla, joita minulla on. Haluan olla koko kylän kauppias”, Mirko toteaa.

Tärkein on kuitenkin isän rooli

Vaikka Mirkolla on useampi koulutus ja mahtava työura niin tärkeimpänä hän pitää isän roolia. Kotona odottavat vaimo Jelena ja kolmospojat sekä eläkkeellä oleva metsästyskoira Nappi. Mirko harrastaa sorkkaeläinten metsästystä ja pelaa kilpatasolla mölkkyä.

 

Lisätietoja: K-kauppias Mirko Antikainen, puh. 040 588 7518

 

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan ja laajentamaan ruokareviiriään! K-Supermarket-ketjuun kuuluu lähes 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi 

Takaisin ylös