Rukan itäpuolelle avataan K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.2.2020 Rukan itäpuoli saa päivittäistavarakaupan palvelut, kun Ski-inn hotelli RukaValleyn aulatiloissa avautuu K-Market RukaValley. K-kauppiaana toimii Tero Mourujärvi, jolla on myös K-Market Rukankylä tunturin länsipuolella.

”Tunturin itäpuolelle on kaipailtu päivittäistavarakaupan palveluita. Nyt kun RukaValleyn-kävelykylähanke on hyvässä vauhdissa ja kaupalle löytyi sopiva paikka, niin pistimme ripeästi toimeksi ja avaamme kaupan perjantaina!”, kauppias Tero Mourujärvi kertoo.

Suomen pienin K-Market

K-Market sijoittuu Ski-inn hotelli RukaValleyn aulaan receptionin viereen ja se on kompaktisti 35 neliön kokoinen. ”Kaupan valikoimat on rakennettu lomailijan tarpeisiin ja valikoimaa säädetään toki koko ajan. Olemme valinneet kärkituotteet kaikista tuoteryhmistä. Olen ihan yllättynyt, miten hyvän valikoiman saa tähän tilaan, kun kunnolla suunnittelee”, sanoo kauppias-Tero.

K-Market RukaValley on avoinna joka päivä klo 9-21 ja se työllistää sesonkina yhden henkilön täysipäiväisesti.

Lisätietoja:
K-Market RukaValley, K-kauppias Tero Mourujärvi, puh. 044 0278 521

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös