Koivunevat kolmen K-Marketin kauppiaiksi Kuusankoskelle ja Korialle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.2.2020 Mika ja Anne-Mari Koivuneva palaavat kauppiasuralle ja ottavat maaliskuun alusta kolme K-Marketia luotsattavakseen: K-Market Kuusankosken Väkevänkujalta, K-Market Valtakadun Kuusankoskelta ja K-Market Korian.

”Mahtavaa päästä jälleen aloittamaan kauppiasyrittäjän työt! Olemme olleet kolme vuotta kauppiasreservissä”, iloitsevat Mika ja Anne-Mari. Koivunevat toimivat aikaisemmin K-kauppiaina Keski-Suomessa Petäjävedellä K-Marketissa liki viisi vuotta vuosina 2012-2016.

Jokaiseen K-Marketiin asiakkaidensa näköinen kauppa

K-Market Kuusankosken, Valtakadun ja Korian kauppiasvastuut siirtyvät Mikalle maaliskuun alussa muutaman päivän välein.

”Kaikki kolme kauppaa ovat luonteeltaan ja asiakaskunnaltaan erilaisia. Lähdemme toteuttamaan henkilökuntamme kanssa kunkin kaupan asiakaskunnan näköistä K-ruokakauppaa”, Mika kertoo. ”Kaikissa kaupoissa on mahdollisuuksia toteuttaa asiakkaiden toiveita, tulkaa vain kertomaan!”.

Väkevänkujalla ja Korialla ovat paistouunit kuumana aamusta iltaan ja sieltä saadaan tuoreita kahvileipiä ja leipiä koko päivän, Valtakadulle tilaamme tuoreet leivonnaiset joka päivälle. Kauppoihin on suunnitelmissa salaattibaarit ja take away-kahvit sekä ruuan verkkokaupan palvelut helppoon ja nopeaan asiointiin. ”Teemme myös kaupoillemme some-kanavat asiakkaille tiedottamiseen.”

Vastuullisuus näkyy K-Marketien päivittäisessä työssä muun muassa ruokahävikin minimoimisena ja vastuullisesti tuotettujen tuotteiden myymisenä. ”Meille on lähellä sydäntä suomalaiset ja lähialueen ruuantuottajat. Toivotamme lähituottajat rohkeasti tarjoamaan meille tuotteitaan valikoimiin”, kehottavat Koivunevat.

Koivunevat muuttavat mielellään Kouvolaan

Mika ja Anne-Mari ovat molemmat suorittaneet K-ryhmän ruokakauppiasvalmennuksen. Petäjävedeltä perhe muutti Järvenpäähän ja molemmat ovat työskennelleet pääkaupunkiseudulla eri K-kaupoissa kolmen vuoden ajan. ”Esitämme kiitoksemme työnantajillemme siitä, että olemme saaneet pitää ammattiaitoa yllä. Nyt odotamme innoissamme pääsevämme tutustumaan paikkakuntaan ja henkilökuntamme”, Koivunevat kertovat. ”Muutamme mielellämme Kouvolaan, olemme kuulleet pelkkää hyvää paikkakunnasta ja asiat viranomaisten sekä koulujen kanssa ovat sujuneet erittäin jouhevasti.”

Mika kertoo harrastavansa kaikenlaista ulkoilua, rakkaimpia ovat polkujuoksu kesäisin ja vapaalasku talvisin. Vapaa-aika kuluu harrastusten parissa ja kiertelemässä kauppoja etsimässä ideoita. Koivunevat muuttavat Kouvolaan kahden nuorimman tyttären kanssa.

Lisätietoja: K-kauppias Mika Koivuneva, puh. 040 846 1748

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 

Takaisin ylös